Gündem

Düzce’de bulunan kesik baş Hatice Arı’nın mı?

duzce kesik bas e1273818874950Düzce’deki bir fındık bahçesinde vücudundan ayrılmış bir çocuk başı bulundu. Kesik başın, Ocak ayında kaybolan ve bir türlü bulunamayan Hatice Arı’ya ait olabileceği belirtiliyor.

Alınan bilgilere göre Subaşı Köyü’nde ilaçlama yapmak için fındık bahçesine giden Ertuğrul Ceylan, gövdesinden ayrılmış bir çocuk başı buldu.

Derhal olay yerine gelen jandarma ekipleri tüm aramalara rağmen başın gövde kısmını bulamadı. Başın bulunduğu yere yaklaşık 30 metre uzaklıkta bir çift spor ayakkabısı ile yanmış kumaş parçası üzerinde saç teli tespit edildi.

Başın dişlerinden birinin dolgu olduğunun belirlenmesi üzerine kesik başın 5 Ocak’ta Akçakoca’da kaybolan Hatice Arı’ya (15) ait olabileceği belirtildi.

Hatice Arı’nın okula gidiyorum diyerek bir daha eve dönmediği, ve polise kayıp ihbarı yapıldığı öğrenildi.

Arı’nın kaybolmasından sonra cep telefonunun okuduğu okulunun yakınındaki kalıcı konutlar bölgesinde bulunduğu, bu kapsamda başlatılan soruşturmada, biri polis memuru 2 kişinin tutuklandığı öğrenildi.

6 Yorum

  1. ayy!! chok yazik kıza olmaz bole bişiy yaa vicdansıslar neler yapmıslar kıza ama oda olmaya bilir ama o deilse baska bir kızın onunda annesi babasi var içim kaldırmıo bunları izlemei bende 14 yasindayım allah herkezi korusun hatice’nin annesi babasina sesleniyorum sakın umudunuzu yitirmein hepinize sabir diliorum herkezin kendine dikkat etmesi lazim chok üzüldüm………….:(

  2. düzcede yaşamaktan artık korkuyoruz hergün bir olay en ufak sebepten kavga cinayetler yeter artık doğuyu geçtik

  3. ben çocuğumun geleceğinden korkuyorum çocuğumu yaşı gelince silahlandıracağım kimse canını yakamasın allah korkusu falan yok kimsede

  4. bnce bunun duzceyle bı alakası yok.heryerde olabılır boyle bısey.aksıne buyuk sehrde yasamak daha zor.ızmırde yasayan bırı olarak soyluyorum bunu.hatıce konusuna gelınce gercektn cok uzuldum cokta guzel bı kızmıs.olayın perde arkasını bılmıyorm tabı ama umarım dusundugum gıbı degıldır ve umarım bu tutuklamalar bu teskılatta devam etmez cunku polıs teskılatına guvenım sonsuz.hatıcenın aılesıne de allah gani gani yardımcı olsun.bnde anne babamı cok ozlemıs bırı olarak soyluyorm.allah yardımcıları olsun.gercekten cok zor.

  5. daha hatıceye aıt oldugu bellı deıl ne yazıkkı arkadasımıza ne olduguda bellı deıl

  6. ALLAH YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜRDE O BAŞ HATİCENİN DEYİLDİR İNŞALLAH BULUNUR EN KISA ZAMANDA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu