HaberSpor Haberleri

Kasımpaşa sevdalısı zenginlere kapı göründü

ihsan kalkavann e1338284532659Beşiktaş’ın en zor döneminde ellerini taşın altına koymaktan kaçıp Kasımpaşa yönetimine giren Beşiktaşlı işadamları Zafer Yıldırım, Turgay Ciner, İhsan Kalkavan ve Mübariz Mansimov’un üyelikleri askıya alınıyor.

Beşiktaş Tüzüğü’nün 8. maddesinde yer alan “Türkiye profesyonel spor liglerinde, takımları; Beşiktaş Kulübü ile aynı kümede bulunan kulüplerin üyeleri kulübe üye olamazlar. Bu statüde olan üyelerin üyelikleri askıya alınır” ibaresini dikkate alan Beşiktaş yönetimi, ünlü işadamlarının siyah beyazlı kulübe olan üyeliklerini askıya almaya hazırlanıyor.

Kasımpaşa’nın bir yıl aradan sonra Süper Lig’e geri dönmesi, lacivert-beyazlıların yönetim kurulunda bulunan ve Beşiktaşlı olarak bilinen 4 iş adamının Kasımpaşa küme düşene ya da yönetim kurulundan istifa edene kadar Beşiktaş’la ilişiklerinin kesilmesine yol açacak.

Taraftar daha fazlasını istiyor!

İhsan Kalkavan, Zafer Yıldırım, Turgay Ciner ve Mübariz Mansimov’un Beşiktaş’ın içinde bulunduğu böyle bir durumda siyah beyazlı kulübe yardım etmek, yönetimde yer almak veya başkan adayı olmak yerine Kasımpaşa’ya hizmet etmeyi tercih etmeleri Beşiktaş taraftarını da kızdırdı. Siyah beyazlı taraftarlar 4 iş adamının üyeliklerinin askıya alınmasının az olacağını, hepsinin kulüpten ihraç edilmeleri gerektiğini forumlarda dile getiriyor.

[adrotate banner=”221″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu