HaberJorge MendesNe Oldu ?Spor Haberleri

Beşiktaş’tan bir yıldız daha kaydı; Yönetim Simao’yu gönderdi

Beşiktaş’tan bir yıldız daha kaydı. Kartal, Portekizli futbolcusu Simao ile yollarını ayırdı. Siyah-beyazlı yönetimin Portekizli oyuncu için bonservis bedeli talep etmeyeceği kaydedildi / Beşiktaş Haberleri

2010-2011 sezonunun devre arası transfer döneminde 1.9 milyon euro bedel karşılığında Atletico Madrid takımından Beşiktaş’a transfer olan Simao Sabrosa, siyah-beyazlı takımdan ayrıldı. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Beşiktaş ile 2010-2011 sezonunun altı aylık dönemi için 2.2 milyon euro, 2011-2012 ve 2012-2013 sezonları için ise 2.5 milyon euro ücret karşılığında anlaşan Portekizli oyuncu, Beşiktaş yönetiminin aldığı karar doğrultusunda takımdan görderildi.

Futbol komitesinin Simao’nun menajeri Jorge Mendes’e konu ile ilgili bilgi verdiği ve Portekizli oyuncunun yeni sezonda kadroda düşünülmediği belirtildi. Beşiktaş yönetiminin Simao’dan bonservis bedeli beklentisinde de olmadığı, Portekizli oyuncu için teklfi yapacak kulüpten bonservis bedeli talep edilmeyeceği de kaydedildi.

Transfer Komitesi Başkanı Kıran: Simao artık Beşiktaş forması giyemeyecek

Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi Başkanı Tamer Kıran, Portekizli futbolcu Simao Sabrosa’nın artık Beşiktaş formasını giymeyeceğini söyledi.

2010-2011 sezonunun devre arasında İspanya’nın Atletico Madrid takımından transfer edilen oyuncunun transferiyle ilgili Radyospor’a açıklama yapan Transfer Komitesi Başkanı Tamer Kıran, Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Simao Sabrosa ile önümüzdeki sezonda beraber çalışmayacaklarını dile getirdi. Kıran, “33 yaşındaki Portekizli futbolcu artık Beşiktaş forması giymeyecek” dedi.

Simao, 2010-2011 sezonunun devre arasında İspanya’nın Atletico Madrid takımından siyah – beyazlı ekibe transfer olmuş; forma giydiği sürede kendisinden beklenen verimi ortaya koyamamıştı.

Jorge Mendes Beşiktaş Transferleri ve Football Leaks Skandalı

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu