Spor Haberleri

Kartal Yuvası Bayii toplantısı yapıldı

Kartal Yuvası bayileri, kış sezonu ürünleri tanıtım toplantısı için bir araya geldi / Beşiktaş Haberleri

İstanbul Dedeman Otel’de gerçekleştirilen Kartal Yuvası bayi toplantısına; Kartal Yuvaları Komitesi Üyesi Metin Albayrak, Kartal Yuvası yetkilileri ve Türkiye’nin çeşitli noktalarında bulunan Kartal Yuvası bayileri katıldı. Beşiktaş Kulübü’nün lisanslı ürünlerini taraftarlarınla buluşturan Kartal Yuvası mağazalarının kış sezonu lisanslı ürünleri bayilerimize tanıtıldı.

Tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Kartal Yuvaları Komitesi Üyemiz Metin Albayrak, Kartal Yuvası mağazalarımızın kulübümüzün dışarıya açılan önemli bir kapısı olduğunu belirterek şunları söyledi; Her mağazayı gezdim ve eksiklerini gördüm. Bu çerçevede yeni bir yol haritası çizdik. Elimizdeki bazı mağazaların konumlarını değiştirebiliriz. Semtimiz Beşiktaş’ta herkesin imrenerek bakacağı bir mağazaya sahip olmak için çalışıyoruz.

Yakın zamanda geniş bir ürün yelpazesine sahip güzel bir mağazamızı taraftarlarımızın beğenisine sunacağız. Kartal Yuvası mağazalarımız, 2010 ve 2011 yıllarıyla karşılaştırıldığında büyük bir ciro artışı yakaladı. Ürünlerimizin fiyatlarını her alım gücüne hitap edecek şekilde yeniden gözden geçireceğiz.

[adrotate banner=”254″]

 

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu