HaberSpor Haberleri

Beşiktaş, yeni transferler Uğur, Oğuzhan, Mehmet ve Olcay’a imza attırdı

Beşiktaş, daha önce anlaşmaya vardığı ve resmi imza attırdığı yeni transferleri Uğur Boral, Oğuzhan Özyakup, Mehmet Akgün ve Olcay Şahan’la basın önünde sözleşme imzaladı / Beşiktaş Transfer Haberleri

Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine, Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran da katıldı. Kıran, yeni transferlere güvenlerinin tam olduğunu ve takımın büyük bir heyecanla yeni sezon hazırlıklarına devam ettiğini söyledi.

QUARESMA GÜNDEMİMİZDE YOK

Kıran, ayrıca Quaresma konusunda takıma geri dönmesi şeklinde çıkan haberlere değinerek, ”Quaresma kadromuzda önümüzdeki yıl düşünmediğimiz kontratlı bir oyuncumuzdur. Dolayısıyla ya uygun şartlarla kendisini elden çıkarmamız gerekir ya da kontrat şartlarını maddi olarak yerine getirmek gerekir. Başka da yapacak bir şey yok. Quaresma’nın takıma dönmesi yönündeki beklentileri çeşitli kesimlerde var olabilir. Ama teknik heyette ve yönetim kurulunda böyle bir düşünce yoktur.” dedi.

ALINAN KARARLAR HEPİMİZİN ORTAK KARARI

Kadroya ilişkin yeniden yapılanmaya dair iki nokta olduğunu belirten Kıran, “Attığımız her adımda Beşiktaş teknik heyetinin talebi ve onayı doğrultusunda işlem yapıyoruz.” dedi.

Alınan hiçbir kararın kişilerin bireysel kararı olmadığını da belirten Kıran, “Basında bu tür yansımalar olduğu için bunu söylemeye ihtiyaç hissediyorum. Biz bu samimi yaklaşımla teknik heyetimize ve futbolcularımıza olan güvenimize ve desteğimize devam edip takımımızı en iyi şekilde kuracağız.” diye konuştu.

İkinci önemli hususun, gösterdikleri hassasiyet olduğunu söyleyen Tamer Kıran, “Beşiktaş için bir futbolcunun iyi bir oyuncu olmasının önünde tavır ve duruşu ile kulübümüze uyumlu olması gerekir. Bu durum, bizim için ekonomik gerçeklerin önünde gider. Olmazsa olmaz bir şarttır. Oyunuyla yüksek performans sahibi futbolcu hal ve tavırlarıyla bir bütün olan takımın ahenk ve ruhuna gölge düşürebilecek hiçbir yaklaşım içinde olmamalıdır. Eğer olursa bu çatı altında olamaz. Bu yıl yaptığımız bütün transferlerde bu ölçüleri korumaya çalıştık.” dedi.

ÇOK MUTLUYUZ

Öte yandan imza atan oyuncularda kısa bir konuşma yaparken, mutlu olduklarını söylediler. Beşiktaş’ın yeni transferlerinden Uğur Boral, bütün camiaya bu transferin hayırlı olmasını istediğini ve Beşiktaş’ın yeniden başladığı bir döneme denk gelmesinin kendisini heyecanlandırdığını belirtti.

Olcay Şahan’da Beşiktaş’a geldiği için mutlu olduğunu ve bu camia için futbol oynamanın kendisi için şeref olduğunu belirtti.

Mehmet Akyüz ise, mutlu olduğunu ve yeni sezona iyi bir Beşiktaş sunacaklarını ifade ederken, Oğuzhan Özyakup’ta son olarak söz aldı ve, mutluluğunu dile getirerek elinden geleni yapıp, büyük şeyler başaracaklarına inandığını söyledi.

[adrotate banner=”254″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu