Haber

Kadıköy Adliyesi’nde olay! İlginç düzenekle sanığa ateş etti

kadikoy adliyesi olayy613

Kadıköy Adliyesi’nde görülen bir cinayet davasında ilginç bir saldırı olayı yaşandı. Hasan Ç. adlı şahıs özel düzenekle sanığa iki kere ateş etti.

Cihan Haber Ajansı’nın haberine göre kurşunlardan biri kafasına isabet eden sanık Mehmet Emin Soylu, hastaneye kaldırıldı. Solu’nun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Saat 11.20 sıralarında Kadıköy Adliyesi’nde meydana gelen olayda iddialara göre ikinci duruşması görülen cinayet davasına izleyici olarak katılan Hasan Ç., araç kumandasına yerleştirdiği özel düzeneği polis noktasından geçirerek duruşma salonuna kadar sokmayı başardı.

Duruşma salonunda cinayet zanlısı Mehmet Emin Soylu yargılanmaya devam ederken, Hasan Ç. düzenekle sanık Soylu’ya 2 el ateş etti.

Hasan Ç. salondaki polisler tarafından gözaltına alınıp Kadıköy Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Yaralanan Mehmet Emin Soylu ise ambulansla Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Soylu’nun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayda kullanılan düzeneğin X ray cihazında alarm vermediği belirtildi.

Hasan Ç. Kadıköy Adliyesi’nden çıkarılırken ““K…. çocukları öldü, başka bir şey olmadı. Ağabeyimi öldürdüler, ben de onları öldürdüm” dedi.

Dikkati Çekenler
[adrotate group=”75″ banner=”76”]

5 Yorum

  1. MEHMET EMİNİNİ HERKES TANIR ADAM VERGİSİNİ ÖDİYEN ŞERFLİ NAMUSLU İŞ ADAMI.AMA ADAM BİLMEDEN SİZE İŞ VERDİ AŞ VERDİ AMA SİZ ADAM ZENGİN DYE KALEŞLİK YAPTINIZ ALLAH BÜYÜK ALLAH ONU KORUMUŞ.MEHMET EMİN DUALARIMIZ SENLE

  2. HASAN ÇOKÖZ NAMUSUZU ALLAH YANINA BIRAKMAZ COK CANLAR YAKTINIZ SİZİN DAGA CİGERİNİZ DAHA COK YANAR.MEHMET EMİNE NASIL TUZAKLAR KURDUGUNUZ DİNLEME TELFNLERINDAN ORTADA.

  3. DELİKANLI ADAM DEİKANLININ ARKASINDAN KONUŞMAZ HASAN ABİ BAZI NEDENLERDEN DOLAYI ABİSİNİN İNTİKAMINI ALMIŞ HELEL OLSUN HASAN ABİYE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu