Gündem

İzmir Basmane’de bıçaklama ve gasp!

izmir gasp olay yeriİzmir’in Basmane semtindeki Aziziye Parkı’nda meydana gelen olayda Bedirbor Turkut’un (42) yolunu kesen kimliği belirsiz dört beş kişi, para ve cep telefonunu gasp etmek istedi.

Turkut’u bıçakla sırtından yaralayan saldırganlardan havaya kurusıkı tabancayla ateş etti. Gaspçılar, yanlarına bir araba yaklaşınca korkarak kaçtı.

Olay, Yeşildere Caddesi üzerinde bulunan Aziziye Parkı’nda, saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Bornova’daki bir işyerinde kepçe operatörlüğü yapan Bedirbor Turkut parktan geçtiği sırada yaşları 16 ile 17 arasında değişen dört beş genç, gasp amacıyla yolunu kesti. Gençlerden biri, yanındaki kurusıkı tabancayla havaya iki el ateş ederken bir diğeri, talihsiz adamı sırtından bıçakladı. Bu sırada yakından geçen bir otomobili gören saldırganlar, telaşla koşarak kaçmaya başladı. Mavi kot pantolonlu ve beyaz tişörtlü olduğu söylenen zanlılar, ara sokaklarda izlerini kaybettirdi. Turkut, çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen cankurtaran tarafından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Üzerindeki herhangi bir şeyin çalınmadığı belirlenen Turgut’un, hastanede alınan ifadesinde, yolunu kesen gençleri tanımadığını ve aralarında herhangi bir konuşma olmadan bıçaklandığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

[adrotate group=”77″ banner=”80″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu