HaberSpor Haberleri

İbra etmeme konusunda söylediklerini unuttun mu Yalçın Karadeniz? Hatırlatalım!

yalcin karadeniz divannDivan Kurulu Başkanı seçildiğinden beri her mali kongrede Yıldırım Demirören yönetiminin ibra edilmesi gerektiğini savunan Yalçın Karadeniz, şimdi de Demirören’i borçlar için uyardığını iddia etti!

Kanal A’da Sporvizyon programına konuk olan Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, UEFA kriterleri nedeniyle Yıldırım Demirören yönetimini 5 yıl önce uyardığını ancak dikkate alınmadığını iddia etti.

Beşiktaş Postası olarak, 5 değil 8 yıldır borçlanma konusunda Yıldırım Demirören yönetimini uyaran ve ibra etmeme yönünde oy kullanan kongre üyelerini neden eleştirip engellemeye kalktığını sayın Karadeniz’e kendi sözlerini hatırlatarak soruyoruz…

Yalçın Karadeniz, Yıldırım Demirören yönetiminin son mali genel kurulu öncesinde şunları söylemişti;

“Tenkit etmek bir görevdir. Ancak ibra farklı bir olaydır. Bu bakımdan yönetim kurulunun ibra edilmesi gerekiyor. İnancım o ki, Beşiktaş’ın 105 yıllık mazisinde yaşanmayan ibra etmeme konusu yine yaşanmayacaktır. Zaten başka bir şey düşünülemez. Aklı selim kişiler ibra edilmemesi konusuna müsaade etmez. Son derece sakin, güzel, Beşiktaşlılık duruşu içinde kongrenin geçeceği konusunda inancım tam.”

[adrotate banner=”243″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu