HaberSpor Haberleri

Her yer İnönü her yer Beşiktaş! Süper Lig’de süper başlangıç

besiktas trabzon maci 20472 e1376892793614

Beşiktaş, İnönü Stadı’ndan uzak kaldığı sezonun ilk maçında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Trabzonspor’u 2-0 mağlup ederek lige galibiyetle başladı. Olimpiyat Stadı’nda 40 bini aşkın taraftar Gezi Parkı sloganları atmayı da ihmal etmedi.

Spor Toto Süper Lig’in ilk hafta maçında Beşiktaş Trabzonspor’u Olcay Şahan ve Gökhan Töre’nin golleriyle 2-0 mağlup ederek lige süper bir başlangıç yaptı. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yaklaşık 45 bin Beşiktaşlı takımlarına müthiş bir destek verdi. Siyah beyazlı taraftarlar hükümetin ve TFF’nin yasağına rağmen Olimpiyat Stadı’nı “Her yer Taksim her yer direniş” ve “Sık bakalım biber gazı sık bakalım” tezahüratlarıyla inletti.

Maçtan dakikalar;

16. dakikada orta sahada topa sahip olan Mustafa hızlı bir şekilde ceza sahasına girdi ama bordo-mavili defans oyuncuları Mustafa’ya şut çekme şansı tanımadı.

20. dakikada Fernandes’in ceza sahası dışından çektiği şut Aykut’a çarpıp taca çıktı.

31. dakikada sol kanattan gelişen atağımızda ceza sahasında topla buluşan Mustafa topu Fernandes’e aktardı. Fernandes’in vuruşu yandan auta çıktı.

35. dakikada Dentinho hızlı şekilde sağ kanattan ceza sahasına girdi, onun içeri gönderdiği topa Muatafa kale sahasında vurdu ama top auta gitti.

2. DEVRE

55. dakikada sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında ters kademeye giren Serdar yaptığı müdahale ile gol pozisyonunu önledi.

73. dakikada Fernandes’in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topa hiçbir oyuncumuz dokunamadı.

75. dakikada Fernandes’in pasında ceza sahasının içinde topla buluşan Olcay, yerden sert ve düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi(1-0).

81. dakikada sol kanatta topu kapan Olcay ceza sahası içinde Gökhan Töre’ye pasını verdi. Gökhan, sol çaprazdan şutunu çekti ve top ağlara gitti(2-0).

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu