HaberSpor Haberleri

Her Seçim Bir Kaybediştir

Samet Aybaba

Samet Aybaba, sahaya sürdüğü ilk 11’i daha ilk 10 dakikada bozabilirdi, çünkü resmen ‘soldan soldan geliyorlar’ diye bağırıyordu Bursa’nın golü.

Hürriyet gazetesinden Kenan Başaran’ın yazısı;

Evsahibinin golleri baskılı oldukları bölümde değil, Beşiktaş ataktayken geldi. Hücumda kaptırılan toplar iki gole maloldu. Bursa savunma ve hücumda yekvücutken Beşiktaş, iki parçaydı: Geride bir dörtlü, ileride ise bir üçlü! Mehmet Akgün’e atfedilen ‘ara bağlantı’ ise evlere şenlikti!
Tek forvet olarak iyi maçlar çıkartan Holosko ile başlaması beklenen Aybaba, tercihini uzun sakatlıktan yeni çıkan Pektemek’ten yana kullandı. Escude ve Mehmet Akgün seçimlerinin tutmadığı da açıktı. Daha önce iki kez solda oluşan arızaya 37. dakikalarda müdahale eden Aybaba, dün ne hikmetse seyirci kaldı.

Üçüncülük de tehlikede…

İkinci yarıya Akgün-Necip değişikliğiyle başlanması kaçınılmazdı. Bundan ötürü hoca alkışlanacak değil! Hatta 7 dakika sonra Holosko’yu alması da… Hoca hatadan dönmüş ama kâr etmek için çok gecikmişti! Bursa’nın 3. golü de bunu teyid edecekti zaten. Yeşil-beyazlılar sahaya hem kalitelerini hem de ruhlarını koyup üç puanı hak etti. Batalla’yı izlemek büyük bir keyif.
Dentinho mu? Belli ki Brezilyalı, Aybaba’nın kendisini oynatmayacağı garantisi alınıp Lucescu tarafından ‘Türkiye tatili’ ile ödüllendirilmiş (!)…
Oscar Wilde’ın dediği gibi “Her seçim bir kaybetiştir” evet, Aybaba, kadro seçimiyle dün kaybetti. Ama hayır, Beşiktaş şampiyonluk şansını kaybetmedi. O şansı, bir iki kez kapısına dayanan liderlik koltuğuna oturamayarak zaten daha önce kaybetmişti. Beşiktaş, dün 3’ncülüğü de kaybetme noktasına geldi.

[adrotate banner=”282″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu