HaberSpor Haberleri

Göksel Gümüşdağ gözaltına alındı

gokselGumusdag bp

Göksel Gümüşdağ gözaltına alındı / TFF’ye şike baskını! Şike soruşturması kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu’nun İstinye’deki binasında arama yapıldı, Başkanvekili Göksel Gümüşdağ gözaltına alındı.

Şike soruşturmasında savcı Mehmet Berk’in iddianameyi bitirmesi beklenen bugünlerde şok bir gelişme yaşandı. Şike soruşturması kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu’nun İstinye’deki binasında sabahın erken saatlerinde arama yapıldı. TFF Başkanvekili ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor eski başkanı Göksel Gümüşdağ gözaltına alındı. Göksel Gümüşdağ Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçtikten sonra ifadesi alınmak üzere Vatan caddesindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Göksel Gümüşdağ hastane çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlamadı.

Savcı Mehmet Berk’in yürüttüğü şike soruşturması kapsamında daha önce aralarında Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, Serdal Adalı, Tayfur Havutçu, Bülent Uygun, Ümit Karan, Mecnun Odyakmaz’ın da olduğu 31 kişi gözaltına alınmıştı.

Göksel Gümüşdağ’ın gözaltına alınma sebebinin geçtiğimiz sezon Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası final maçı hakkındaki şike iddialarının olabileceği belirtiliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un yine geçen sezon Fenerbahçe ile oynanan lig maçında da şikeye karıştığı iddia edilmişti.

[adrotate banner=”15″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu