Haber

Video / Giresun Görele’de feci trafik kazası: 10 kişi yanarak öldü

giresunkazaotobus bp

Giresun’un Görele ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir yolcu otobüsü devrildi ve tamamen yandı. Kazada ilk belirlemelere göre 10 kişi hayatını kaybetti. Giresun trafik kazası / Video…

Giresun’un Görele ilçesi girişinde trafik levhasına çarparak devrilen yolcu otobüsünü alev alınca ilk belirlemelere göre 10 kişi yanarak hayatını kaybetti, çok sayıda kişi ise yaralandı.

İstanbul’da Trabzon istikametine yol alan, sürücüsünün kimliğinin henüz tespit edilemediği 61 S 0886 plakalı yolcu otobüsü Soğuksu Mahallesi’nden geçen çevre yolunda trafik levhalarına çarptı ve çarpmanın etkisiyle devrilen otobüs bir anda alev alırken, yangın kısa sürede büyüyüdü Görele Belediyesi itfaiye ekipleri yangına olay yerinde müdahale etti.

Giresun ‘da katliam gibi kaza, yanarak can verdiler

Yangın sonrasında ilk belirlemelere göre 10 kişinin yanarak öldüğü bildirilirken, yaralanan çok sayıda yolcunun bölgeye gönderilen ambulanslarla hastanelere sevk edildiği öğrenildi.

Yolcu otobüsünde 4’ü personel olmak üzere toplam 43 kişinin bulunduğunu belirten yetkililer, Giresun’daki trafik kazası sonrasında ölü ve yaralıların kimlerinin tespit edilmesine çalışıldığını bildirdi.

Olay yerine giderek incelemelerde bulunan Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, ölü sayısının artmasından endişe ettiklerini, 20 kişinin ağır yaralandığını ifade ederek “İstanbul’dan Trabzon’a giden otobüs son olarak Çarşamba’da ihtiyaç molası vermiş. Görele’nin Karadeniz Sahil Yolu Soğuk Mahallesi mevkisinde ise henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında tamamen yanmış” diye konuştu. Vali Dursun Ali Şahin, yaralıların Giresun ve Trabzon’daki hastanelerde tedavi altına alındıklarını, durumlarının çok ağır olduğunu söyledi.

Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu ise trafik kazasının otobüs şoförünün uyuması sonucu meydana gelmiş olabileceğini, soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

[media id=342 width=600 height=340] [adrotate banner=”131″]

Dikkati Çekenler

2 Yorum

  1. Gerçekten çok vehametli, üzücü bir durum. Allah kazada vefat edenlerin mekanını cennet etsin. Feride kalanlarına bol sabırlar versin. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah böyle bir durumu tekrar yaşatmasın. Amin.

  2. Allahım mekanlarını cennet eylesin.Cümlemizin başı sağolsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu