BJK HaberleriHaberSpor Haberleri

Futbolcuları fırçaladı, Umre’ye gitti

Fikret OrmanBeşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Umre ziyaretinden önce Ümraniye’de futbolcularla bir araya geldiği ve adeta futbolculara fırça attığı iddia edildi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, daha önce yaptığı programını bozmadı Ahmet Nur Çebi, Yalçın Kaya ve Hüseyin Mican’la birlikte Umre ziyaretine gitti. Başkan Orman’ın, pazartesi günü geri döneceği belirtildi.

Fatih Doğan’ın haberine göre başkan Fikret Orman ile yöneticiler Tamer Kıran ve Ahmet Kavalcı’nın da hazır bulunduğu Ümraniye zirvesinde teknik kadrodan sadece Samet Aybaba yer aldı. Hiçbir personelin bulunmadığı özel görüşmede, bir gün sonra ameliyat masasına yatacak olan İbrahim Toraman dahil bütün sakat futbolcular da hazır bulundu. Başkan Fikret Orman’ın 15 dakika süren konuşması futbolcular tarafından pür dikkat dinlendi. İşte Orman’ın oyuncularıyla yaptığı çok
özel görüşmenin tüm ayrıntıları:

Beşiktaş başkanı olarak sizlerle sık sık bir araya gelmedim. Çünkü burada beni temsil eden arkadaşlarımız var. Bu sizlerle yaptığım üçüncü toplantım. Hatırlar- sanız ilkinde göreve yeni gelmiştim ve sizler bana birikmiş alacaklarınızdan ve parasal sıkıntılarınızdan bahsederek ‘ödemelerin zamanında yapılmasını’ talep etmiştiniz. Gelinen noktada biz sözümüzü tuttuk. Altı ay itibariyle bütün alacaklarınız ödendi,
kalan ödemeler de takvime bağlandı.

Eğer bunun adı profesyonellikse, biz gereğini yerine getirdik, sizler de ilk yarıda buna profesyonelce davranarak başarıyla karşılık verdiniz. Ancak biz ‘Ödemeler yapılıyor, borçlar ödendi, takımın motivasyonu daha da artar’ diye beklerken; bu ikinci yarıda özellikle son haftalarda başarının gelmediğini gördük. Sizlerden isteğim profesyonelliğin gereğini yerine getirmeniz. İyi niyetimizin ve size olan yaklaşımımızın karşılığını sahada göstermek istiyoruz. Beşiktaş’ın kadrosu yetersiz, iyi oyuncular yok, gibi yaklaşımları kesinlikle ama kesinlikle kabul etmiyorum.

Ligdeki 17 rakibimize de bakıyorum, kendi takımımıza da bakıyorum. Çok iyi oyunculardan kurulu bir takım görüyorum. Çok daha iyisini yapabileceğinize inanıyorum. Önümüzde dört maç var ve Avrupa hedefimiz var. Biz yönetim olarak UEFA lisans kriterlerine uymak için çok ter döktük. Bunu sahada kaybetmeye niyetimiz yok. Bu yüzden hem kendiniz için, hem profesyonel lig için, hem de büyük Beşiktaş camiası için geri kalan maçlarımızı kazanın ve Avrupa yolunu açın.”

[adrotate banner=”281″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu