HaberSpor Haberleri

Fikret Orman’dan transfer açıklamaları

Fikret Orman

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Kalde ile imzalanan sponsorluk anlaşması için düzenlenen törende transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman, Beşiktaşlı taraftarlara dünya yıldızları getirme gibi bir söz vermek istemediklerini belirterek “Beşiktaş, dünya yıldızıyla taraftar mutlu etmek için önceden belli transferler yaptı ve bunun sonuçları da ortada. Önemli olan Beşiktaş’ın takım olarak hareket ekmesi. Takım şu anda taraftara umut veriyor. Taraftarımızı memnun edecek, coşturacak transferler yapmak istiyoruz ama bunlar şartlar olursa gerçekleşir. Sezon başında Ronaldinho için girişimlerde bulunmuştuk. Kulübü, Ronaldinho’yu devre arasına kadar bırakmama kararı aldı. O gün şartlar oluşursa yine konuşuruz. Bu, taraftarımıza verilmiş bir umut değildir. Biz mantık içinde hareket edeceğiz” dedi.

Gelecek sezon uygulanmaya başlayacak 5+0+3″ yabancı kuralı ve İsmail Köybaşı ile Uğur Boral’ın sakatlıklarının geçmek üzere olması nedeniyle sol beke yapılan transferin kiralık olduğunu dile getiren Orman, “Yıldırım Demirören’le konuştum, gelecek sezon böyle olacağını söyledi. Biz de buna göre çalışıyoruz. Stratejimiz buna göre. Biz bunun için çalışırken başka bir kulüp farklı şekilde çalışarak kararı değiştirmeye çalışırsa buna izin vermeyiz” ifadelerini kullandı.

Manuel Fernandes hakkında kendisine soru sorulmasından sıkıldığını söyleyen Fikret Orman, Portekizli futbolcunun kulüpte mutlu olduğunu belirterek “Fernandes, taraftarı ve kulübü çok sevdiğini bizzat bana söyledi. Ayrılmak istemiyor. Karşılıklı fedakarlıklar yaparak bir anlaşma ortamı sağlayacağımızı düşünüyoruz” diye konuştu.

[adrotate banner=”256″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu