HaberSpor Haberleri

Fikret Orman: Mustafa Denizli’yi istiyordum, Samet Aybaba’yı değil

fikret orman makamBeşiktaş Başkanı Fikret Orman ilginç açıklamalarına devam ediyor. Orman Mustafa Denizli’yi önce övdü, sonra yerden yere vurdu. Samet Aybaba’yı da önce istemediğini söyledikten sonra göklere çıkardı!

Habertürk’e konuşan Fikret Orman, Mustafa Denizli ile iki gün üst üste zirve gerçekleştirdiğini belirterek “Mustafa hoca ileri görüşü, tecrübesiyle takımın başında görmek istediğimiz bir hocaydı. Üstelik şu an Süper Lig’in en önemli hocası olan Fatih Terim’e rakip olacak bir isimdi. Çok da iyi bir Beşiktaşlı. Ancak kendisi bize ağır şartlar sundu. Kulübün durumunu biliyordu. Bu kadarını açıkçası ondan beklemezdim” dedi. Mustafa Denizli ise Kartalbakışı’na yaptığı açıklamada Fikret Orman ve yönetimi ile olan anlaşmazlığının maddi konularda olmadığını söyledi.

Fikret Orman Samet Aybaba hakkında ise şunları dile getirdi:

“Belki ilk önceleri Samet Aybaba’ya çok sıcak bakmıyordum. Çünkü camiada ismi çok telaffuz edilmiyordu. Samet hoca ile görüştükten sonra fikirlerim değişti. Kendisi bana yapmak istediklerini anlattı. Kafama yattı. Samet de bu camianın bir çocuğu. Yıllarca kaptanlık yaptı. Herkese o şans geldi, neden kendisine gelmesin? Ben o şansı tanıdım. İnşallah haklı çıkacağız. Hocamıza güveniyoruz. Taraftar sevmiyor diyorlar ama ben buna katılmıyorum. Üstelik çok da sevmek zorunda değiller. Bu o kadar önemli değil. Herkesin, özellikle de medyanın kendisine sahip çıkmasını bekliyorum.”

[adrotate banner=”223″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu