HaberSpor Haberleri

Fikret Orman: Çarşı sempatik bir grup ama…

Fikret Orman

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Çarşı grubu üyelerinin Gezi Parkı soruşturması kapsamında gözaltına alınmalarıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman şunları söyledi:

Beşiktaş, Çarşı grubumuz diğer taraftar gruplarımızdan bir tanesidir. Sempatik bir grubumuzdur aynı zamanda. Beşiktaş, siyasetin yapıldığı bir yer değildir. Siyaset bizim işimiz değildir. Beşiktaş, siyaset ile ilgilenmez. Hiç bir zamanda öyle bir niyetimiz olmamıştır. Özellikle Gezi Parkı olayları, bizim seçim sürecimize geldiği için kamuoyu farklı yönlendirilmiştir. Bazı taraftarlarımız içeri alınmıştır. Ben kendi hukukçumu göndertip, bilgi aldırıyorum. Bu konuda tam net bir fotoğrafı görmek istiyoruz. Her bireyin yaptığı suç kendine aittir. Sahiplenme gibi bir durumumuz yok. Eğer kulübümüzün yapması gereken bir durum varsa bunu tabii ki yaparız.

Bizim hükümet ile çok düzgün ilişkilerimiz vardır. Beşiktaş Kulüp Başkanının kurum olarak hükümet ile ilgili işleri çok fazladır. Bu konuda Başbakanımız ile görüşmelerimiz olmuştur. Ben Beşiktaş için görüşmeler yaptım. Başbakanımız için gazetede ilan da verdik. Ben kendisiyle stadyum konusu konuşmak için buradan Çin’e uçtum, sonra ilk uçakla tekrar geriye geldim. 12 saat yolculuk yaptık beraber. Camia olarak bize verdiği destekten dolayı minnettarlık duyuyoruz.”

[adrotate banner=”261″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu