HaberSpor Haberleri

FIFA, Necip Uysal’ı Avrupa’nın gelecek vaadeden en iyi 7. oyuncusu seçti

Beşiktaş’ın genç futbolcusu Necip Uysal, FIFA tarafından belirlenen ‘Avrupa’nın gelecek vaadeden en iyi 7. oyuncusu’ ünvanına sahip oldu / Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş’ın orta sahadaki değişilmez oyuncularından biri haline gelen Necip Uysal, adından sadece Türkiye’de değil her yerde bahsettiriyor. Dünyanın dört bir yanında en yetenekli genç futbolcuları takip eden FIFA menajerleri ve gözlemcileri, hazırladığı listede Kartal’ın genç yıldızı Necip’e de yer verdi.

FIFA menajerleri ve gözlemcilerinin belirlediği “Avrupa’nın gelecek vaadeden en iyi 20 genç yeteneği” sıralamasında Beşiktaş’ın hırslı futbolcusu Necip Uysal, 7. sırada kendisine yer bularak Türkiye’nin gururu oldu. Başarılı oyuncunun A Milli Futbol Takımı’nda da sürekli olarak forma giymesi bekleniyor.

Atletico Madrid CEO’su Gil Marin; Necip’i Atletico Madrid’de görmek isterim
Dinamo Kiev’in 18 yaşındaki futbolcusu Maksym Koval’ın ilk sırada yer aldığı listede, sadece Beşiktaş’ın gün geçtikçe parlayan yıldızı Necip değil, Gaziantepspor’lu Cenk Tosun ve Bursaspor’lu Sercan Yıldırım da var. Cenk Tosun 16, Sercan Yıldırım ise listeye 20. sıradan girdi.

Beşiktaş’ın Atletico Madrid ile oynadığı hazırlık maçında görevini başarıyla yerine getiren Necip Uysal için İspanyol temsilcisinin CEO’su Gil Marin, “Necip mükemmel bir oyuncu. Kendisinden çok etkilendim. Onu Atletico Madrid’de görmek isterim. Fiyatı sorun değil” sözlerini kullanmıştı. Ancak Necip Uysal’ın satılık olmadığını dile getiren Beşiktaş’lı Yöneticiler, bu cömert teklifi geri çevitmişti.

[adrotate banner=”166″] [adrotate banner=”136″]

 

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu