HaberSpor Haberleri

Milli Takımımız’ın 2014 Dünya Kupası’ndaki rakipleri belli oldu

Brezilya’da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası elemelerinin kura çekimi Rio De Janeiro’da yapıldı. Avrupa elemelerinde 2. torbada yer alan A Milli Futbol Takımımız’ın D Grubu’ndaki rakipleri, Andorra, Estonya, Romanya, Macaristan ve Hollanda oldu.

Brezilya’da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası elemelerinin kura çekimi Rio De Janeiro’da yapıldı. Kura çekiminde Avrupa elemelerinde 2. torbada yer alan A Milli Takım’ın D Grubu’ndaki rakipleri, Andorra, Estonya, Romanya, Macaristan ve Hollanda oldu.

Ev sahibi Brezilya’nın elemelerde mücadele etmeden doğrudan katılacağı 2014 Dünya Kupası’nda maçlar 12 Haziran-13 Temmuz’da oynanacak.

Dünya Kupası’na Avrupa elemelerinden gelen 13 takım katılacak.

Dünya Kupası’na Avrupa elemelerinden gelen 13 takım katılacak. Takımlar 9 grupta mücadele edecek ve grupların 8’inde 6, birinde 5 takım yer alacak. Takımlar birbirleriyle biri kendi sahasında biri deplasmanda olmak üzere 2 kez karşılaşacak.

9 grubu ilk sırada tamamlayacak takımlar Dünya Kupası’na katılma hakkı kazanacak. Gruplarını 2. sırada tamamlayan takımlardan en iyi 8’i play-off turuna kalacak ve bu 8 takımdan 4’ü de Dünya Kupası bileti alacak.

Gruplarda eleme maçları 7 Eylül 2012 – 15 Ekim 2013 tarihleri arasında oynanacak.

[adrotate banner=”166″] [adrotate banner=”107″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu