HaberSpor Haberleri

Fenerbahçe yönetiminden Beşiktaş taraftarına çağrı

taraftar613

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında 5 Şubat Pazar akşamı oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini Futbol Federasyonu izin verirse Siyah-beyazlı taraftarlar da izleyebilecek.

Daha önce alınan karar gereği 4 büyük takımın kendi aralarında oynayacakları maçlara taraftarların alınmayacağı belirtilmişti. Ancak ligin ilk yarısında Fiyapı İnönü Stadı’ndaki derbi maçtan sonra bu karar alındığı için Beşiktaşlı taraftarların maçı izleyebilmesi Federasyon’un izin vermesine bağlı olacak.

Konuyla ilgili Sarı-lacivertli kulübün sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Spor Toto Süper Lig’in 25. Haftasında 5 Şubat Pazar akşamı saat 19:00’da stadyumumuzda oynayacağımız Beşiktaş derbisine Beşiktaş taraftarlarını da bekliyoruz. Taraftarlarımızın Fi-Yapı İnönü Stadyumu’nda oynanan maça gitmiş olmasından dolayı eşitlik ilkesi göz önüne alınarak Beşiktaş yönetiminin taraftarların maça gelmesi konusundaki talebi, yönetimimiz tarafından kabul edilmiştir. Federasyonumuzun da onay vermesi halinde hafta sonu oynayacağımız derbi mücadelesinde BJK taraftarlarını stadyumumuzda ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.”

[adrotate banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu