HaberSpor Haberleri

Mete Düren Ertuğrul Sağlam’a haddini bildirdi!

mete duren613

Beşiktaş’ın, Gaziantepspor maçı öncesinde kadro sıkıntısı yaşamasını kendine dert edinen ve laf çakmaya çabalayan Ertuğrul Sağlam’a cevap Mete Düren’den geldi. Hem de net bir şekilde: ‘İşinize bakın’

Beşiktaş Basın Sözcüsü Mete Düren’in açıklaması;

“Geçtiğimiz sezonun Süper Lig Şampiyonu olmuş bir takımın ve bu takımın teknik direktörü olan Sayın Ertuğrul Sağlam’ın ligin son maçına Beşiktaş’ın kadro tercihi konusunda yapmış olduğu talihsiz açıklamayı üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Ligdeki sıralamayı ve dolayısıyla Avrupa kupalarına katılma şeklini belirleyecek olan faktör, Sayın Sağlam’ın ileri sürdüğü gibi Beşiktaş’ın yabancıları veya kadrosu değil, Bursaspor’un kendi kadrosu ve bu maçta ortaya koyacakları performanstır.

Puan cetvelinden de net olarak görülebileceği gibi, Bursaspor bu maçı kazandığı takdirde Süper Lig üçüncülüğünü elde etmiş olacaktır.

Bu durumun kart cezalısı ve ameliyat olmuş oyuncularımızla hiçbir alakasının bulunmadığı son derece aşikârken, teknik direktör gibi yetkili bir ağız geçmiş yıllardan kalan bir alışkanlığı yeniden dile getirerek, Bursaspor’un olası bir başarısızlığını yeniden Beşiktaş’a maletmek gibi, sportif açıdan son derece yanlış olmaktan öte, sosyal açıdan da son derece tehlikeli bir harekette bulunmuştur.

Hepimizin bildiği gibi yanlış, haksız ve gereksiz bir beyanatın yıllar boyu süren ve neredeyse iki seçkin camia arasında bir kan davasına dönüşen olaylara sebebiyet verdiği ve bugün bir taraftar gerginliğini aşıp kamuoyu düzenini tehdit eder bir boyuta vardığı hepimizce malumdur.

Durum böyle iken, müsabaka öncesi gerginlikle ileriki yıllarda bu tür olayları körükleyebilecek söz ve hareketlerden kaçınılması gerektiğini ve gaflet içinde benzer söylemlerden mümkün olduğunca uzak kalınması konusunda teknik direktör ve yöneticilere düşen sorumluluğu bir kez daha hatırlatmak isteriz.”

[adrotate banner=”131″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu