HaberSpor Haberleri

Erdoğan Toprak: Gecikmiş adalet adalet değildir

erdogan toprak mazbata613

Beşiktaş yöneticileri Erdoğan Toprak ve Fahrettin Curoğlu, futbolda şike operasyonu soruşturmasında tutuklanan yönetici Serdal Adalı ve Teknik Direktör Tayfur Havutçu’yu cezaevinde ziyaret etti.

Metris Cezaevi’ne gelen yöneticiler, yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından, cezaevi önünde basın mensuplarını sorularını cevaplandırdı. Havutçu ve Adalı’nın üzgün olduklarını aktaran Erdoğan Toprak, “Beşiktaş böyle şeylere ihtilacı olan bir kulüp değildir. Siz de takdir edersiniz ki gecikmiş adalet adalet değildir. Bu işlerin bir an evvel hazırlık safhası bittikten sonra arkadaşlarımız tekrar görevlerine dönecekler. Üzücü bir olay. Ama arkadaşlarımız kendilerinden çok emin bu konuyla ilgili kendileriyle geniş sohbet imkanı buldum. Kendilerinin bu konuyla ilgili net söyledikleri ve altını çizdikleri ‘biz suçsuzuz.’ Oldu. Suçsuz olduklarına inanıyoruz. Bu konuya itiraz talebimiz olacak.” değerlendirmesini yaptı.

Fahrettin Curoğlu da, ‘Biz Tayfur kardeşimizin suçsuz olduğuna inanıyoruz. Takımın şuan moral motivasyonu çok iyi değil. Böyle bir şey yasayan bir takımın futbolcularının moralinin iyi olması beklenemez.” diye konuştu. Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu’nun morallerini soran gazetecilere “Benden iyiydiler” karşılığını veren Curoğlu, “Bunda Süleyman Başkanın da gelmesinin mutlaka katkısı oldu.” dedi.

[adrotate banner=”137″] [adrotate banner=”150″] [adrotate banner=”148″]

Beşiktaş, Beşiktaş haberleri, Fahrettin Curoğlu, Erdoğan Toprak, Erdoğan Toprak Metris, Metris, Tayfur Havutçu, Fahrettin Curoğlu Metris ziyaret, Serdal Adalı, Tayfur Havutçu

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu