HaberSpor Haberleri

Dentinho resmen Beşiktaş’ta

Dentinho resmen Beşiktaş’ta… Siyah – beyazlı kulüp, Shakhtar Donetsk’ten bir yıllığına kiraladığı Dentinho ile resmi sözleşme imzaladı. Genç futbolcu, Beşiktaş’ta şampiyonluklar yaşamak istediğini söyledi / Beşiktaş Haberleri

Nevzat Demir Tesisleri’ndeki imza törenine Brezilyalı futbolcunun yanısıra Beşiktaş Futbol Takımı İdari Direktörü Semih Usta katıldı. Teknik heyetin raporu doğrultusnuda Dentiho’yu kadrolarını kattıklarını belirten Semih Usta, “Ara tranfser dönemi sonuna yaklaşıyoruz. Teknik heyetin raporu doğrultusunda kadromuzu Dentinho ile güçlendirdik. Sezon başından beri hucüm bölgesine takviye yapmayı planlıyorduk. Hocamızın raporu doğrultusunda kadromuzu genç Dentihno ile güçlendirdik.” diye konuştu.

DENTİNHO: ŞAMPİYONLUKLAR YAŞAMAK İSTİYORUM

Beşiktaş’a geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Dentinho, dünden beri kendisine ilgi gösteren herkese teşekkür etti.

Bir gazetecinin “Türkiye’den başka takımlardan transfer teklif aldın mı?” sorusuna ise genç oyuncu, “2010 senesinde Türkiye’den benimle ilgilenenler takım vardı. O zamanlar Corinthians’tan ayrılmam uygun görülmedi. Ben de ayrılmak istemedim. Daha sonrasında Shakhtar Donetsk’e gittim. Şimdi burada olmaktan çok mutluyum.” diye konuştu.

Öte yandan kendisinin uzun zamandır forma giymediğinin ve ne zaman hazır olacağının hatırlatılması üzerine Brezilyalı futbolcu, şunları ifade etti:

“Shakhtar Donetsk’e gittiğim zaman ben eski takımımda 200 maç oynamıştım. Ama Lucescu’nun takımı çok güçlüydü ve aynı zamanda yeni gelen oyuncuların 2 yıl fazla şansı olmayan bir sistemi vardı. Orada çok iyi idmanlar yaptım. Hazırlık maçlarında oynadım. Şu anda oldukça hazırım. Kutsal Beşiktaş forması ile neler yapabileceğimi herkese göstereceğim.”

BREZİLYA A MİLLİ TAKIMI’NA YÜKSELMEK İSTİYORUM

Beşiktaş’a gelmeden önce Beşiktaş’ta görev yapan Mircea Lucescu ile görüştüğünü ve Beşiktaş hakkında olumlu görüşler aldığını kaydeden genç futbolcu, hedeflerini de şöyle açıkladı:

“Lucescu bana doğru yolda olduğumu söyledi. Beşiktaş’ın büyüklüğünü anlattı. Ben hedefleri olan bir oyuncuyum. Benimde büyük hedeflerim var. Hedeflerim arasında burada şampiyonluklar yaşamak, Şampiyonlar Ligi’nde oynamak, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanmak ve buradan Brezilya A Milli Takımı’na yükselmek var.”

Bu arada bir gazetecinin “Quaresma takımdan ayrıldı. Sen de onun giydiği forması ile sahaya çıkacaksın?” sorusuna ise Dentinho, “Ben burada bir benzerlik göremiyorum. Burası 110 senelik bir kulüp. Tabii ki Quaresma’dan öncede 7 numarayı giyen oyuncular olmuştur. Ben de o formayı giyip şampiyonluklar yaşayan oyuncu olmak istiyorum. Daha önceden hep değişik numaralar giyiyordum. Bu sefer değişiklik olsun diye 7 numarayı giyeceğim.” diye cevapladı.

Genç futbolcu, kollarındaki dövmelerinde annesi ve babasının isimlerinin yazdığını ve bu nedenle onların isimlerini öperek gol sevincini yaşadığını sözlerine ekledi.

İmza töreninin ardından Dentinho, Beşiktaş forması ile basın mensuplarına poz verdi.

[adrotate banner=”83″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu