Haber

Christine Assange: Oğlumu durduramayacaklar!

julian assange6131

Tüm dünyada deprem yaratan gizli belgeleri yayınlayan Wikileaks’in kurucusu Julian Assange’ın annesi Christine Assange, oğluna destek verdi.

Christine Assange, oğlunun kendisine “Amerikan hükümeti ve müttefikleri tarafından kendisine yöneltilen eleştiri ve kınamaların, kararlılığını daha da artırdığını” söylediğini aktardı.

Avustralyalı Seven Network adlı bir grup, anne Assange’dan oğluna “Değer miydi” sorusunu sormasını istemişti.

Annesine göre Julian Assange bu soruya “İnancım sağlam. Açıkladığım ideallere sadık kalacağım. Yaşananlar onları sarsamayacak” diye cevap verdi. Wikileaks kurucusu, annesi tarafından yazılı olarak açıklanan cevabında “yaşananların kararlılığını da artırdığını” vurguladı.

Açıklamasında kendisi ile işbirliğini sona erdiren birçok büyük şirketi suçlayan Julian Assange, bu şirketlerin Amerikan hükümetinin baskısı altında olduğunu söyledi. Assange, “Şimdi artık Visa, MasterCard, PayPal ve diğerlerinin Amerikan dış politikasının araçları olduğunu biliyoruz. Bunları önceden bilmiyorduk” dedi. Assange, “Dünyayı çalışmalarımı ve insanlarımı bu gayriahlaki ve illegal saldırılardan korumaya çağırıyorum” ifadelerini kullandı.

Anne Assange, ayrıca oğluna dünyanın çeşitli yerlerinden kendisine destek verenler olduğunu aktardığını belirtti ve “Bir anne olarak dünyadan benim cesur oğlum için ayağa kalkmalarını istiyorum” dedi.

[adrotate group=”38″]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu