HaberSpor Haberleri

Carlos Carvalhal: Görüşmek üzere

carvalhal vedaBeşiktaş’ta görevine son verilen Carlos Carvalhal, ülkesine döndü. Carvalhal, Atatürk Havaalanı’nda yaptığı açıklamada, ayrılmak üzere olduğunu ama mutlu olmadığını söyledi.

Carvalhal, şöyle konuştu: “Ayrılmak üzereyim ve kendimi mutlu hissetmiyorum. Ama futbola güle güle diyemiyoruz. Çünkü ne olacağı belli olmuyor. Ben güle güle demektense ‘görüşmek üzere’ demek istiyorum. Çünkü belki bir gün burada görüşürüz.”

Bir soru üzerine Carvalhal, kimseyle problemi olmadığını ifade ederek, Türkiye’den başka takımdan teklif alırsa kariyeri için elinden geleni yapacağını söyledi.

Süper Final’de burada olup olmayacağı yönünde bir soruya ise Carvalhal: “Bunu gerçekten yapmak isterim; ama futbolcuların konsantrasyonu için burada olmamam lazım. Onların yeni koçlarıyla birlikte önlerine bakmaları gerekiyor.” karşılığını verdi.

Carvalhal, kendisine saygı gösteren herkese teşekkürlerini sunarak, “Ve en sonunda Beşiktaş taraftarlarından ‘çarşı’ grubuna teşekkür ediyorum. Onlar seçilmiş insanlar.” diye konuştu.

Beşiktaş’ta görev aldığı için çok gururlu ve mutlu olduğunu da sözlerine ekleyen Carvalhal, “Eğer bir gün futbolu bırakır olursam, ‘Beşiktaş’ın hocasıydım’ demek bana gurur verecek şey olacak. Ve bu benim için büyük bir onur.” ifadelerini kullandı.

Bu arada uçağının kalkmasına 2 saat kala havaalanına gelen Carvalhal’a ilgi gösteren vatandaşlar, kendisiyle fotoğraf çektirdi. Carvalhal, THY’nin İstanbul- Lizbon uçağı ile saat 10.50’de ülkesine hareket etti.

[adrotate banner=”235″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu