Spor Haberleri

Bu sezon Şampiyonluğa inanıyoruz! Bizim senemiz olacak…

Demba-ba-itiraf

Beşiktaş – Sivasspor maçı sonrası Beşiktaş’ın yıldız oyuncuları maçı değerlendirdi. Galibiyet golünü atan Olcay Şahan ise; ”Bu sezon Şampiyonluğa inanıyoruz! Bizim senemiz olacak..” diye konuştu.

Beşiktaş’ın başarılı orta saha oyuncusu Atiba maçtan sonra basın mensuplarına açıklamada bulundu.

“Bugün her şey mükemmeldi. Atmosfer, saha zemini. Geldiğimizde ne olacağını bilmiyorduk ama galibiyet harika oldu. Kesinlikle zemin kalitesi oyunla çok bağlantılı. Biz paslı oynayan bir takımız ve iyi zeminin buna yardımı olmuştur.”

Galibiyet golünü atan Olcay Şahan ise;

”Maça iyi başladık ve devam ettirdik. Puan kaybetseydik üzülürdük. Rakip kaleci müthiş kurtarışlar yaptı. Taraftarımız yanımızda olunca coşkulu oynadığımızı gösterdik. Taraftarlarımız bizi iyi motive etti. Gökhan Töre müthiş oynadı ona saygı duyulmalı. Demba Ba ligde gollerine başladı. Arkadaşlarımı kutluyorum. Şampiyonluğa inandık. Bu sezon bizim sezonumuz olacak.”
“Demba Ba iki gol attı. Sonuçta buraya gol atmak için geldi.”

“Gökhan Töre onca laf işitmişken sağdan soldan bu geceki performansını takdir etmek lazım.”

“Gökhan Töre’ye senin sırtına bineceğim diye söylemiştim.”

Beşiktaş’ın 2 gol 1 asistle geceye damgasını vuran ismi Demba Ba maçtan sonra yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu.

Demba Ba maçı değerlendirirken, “Forvet olarak attığım golleri daha çok beğendiğimi söyleyebilirim. Olcay’a da böyle bir gol attırmak çok hoşuma gitti. Bize burada oynama imkanı veren Osmanlıspor’a teşekkür ediyorum.

Taraftarlarımız bize muhteşem destek verdi. İlk yarıda iyi oynadık ama fırsat yaratamadık. Fiziksel olarak maça yetesiz başladım. Maç içerisinde tempomu yakaladım. Benim açımdam iyi bir maç oldu.” ifadelerini kullandı.

Sivasspor’da birçok pozisyonu kurtaran kaleci Ertuğrul’u da tebrik eden Ba, “Ertuğrul çok iyi bir maç çıkardı. Olağanüstüydü. Ona rağmen biz yapmamız gerekeni yaptık.” dedi.

İkinci golde topu eline çarpıp çarpmaması tartışmasına ise şu sözlerle noktayı koydu:

“İkinci golde elime değdi biraz evet.” diyerek sözlerinin tamamladı.

[adrotate banner=”267″]

 

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu