HaberSpor Haberleri

Tayfur Havutçu Bosingwa için diretiyor

bosingwa bp

Takımda istemediği futbolcuların arasına Roberto Hilbert’i de koyan Beşiktaş teknik direktörü Tayfur Havutçu Chelsea’den ayrılmak isteyen Bosingwa için ısrarını sürdürüyor.

Beşiktaş yönetiminin, kaleci haricinde transferi kapattığını açıklamasına ve kadrodaki yabancı futbolcu fazlalığına rağmen Tayfur Havutçu Bosingwa’da ısrar ediyor. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu ile bir araya gelen Tayfur Havutçu, verdiği raporda Roberto Hilbert’i yeni sezon kadrosunda düşünmediğini, yerine Bosingwa’nın alınmasını talep ettiği öğrenildi.

Adalı ve Zülfikaroğlu ise yabancı futbolcuların fazlalığı nedeniyle bu talebe önce olumsuz yaklaştı, ancak genç teknik adamın ısrarı üzerine Bosingwa için tekrar harekete geçme kararı aldı.

Tayfur Havutçu, kadroda istemediği Rodrigo Tabata, Filip Holosko, Michael Fink, Matteo Ferrari ve Mert Nobre’nin de bir an önce gönderilmesini istedi. Yabancı kontenjanının boşaltılamaması halinde birçok talibi olan Tomas Sivok’un da elden çıkarılabileceği öğrenildi.

[adrotate banner=”137″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu