HaberSpor Haberleri

Bilic : Hakemler daha adil olmalı!

slaven-bilic-aciklama

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Eskişehirspor ile Atatürk Olimpiyat Stadında karşı karşıya gelen Beşiktaş, maçtan 1-0 galibiyet ile ayrılırken Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic maç sonu açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş-Eskişehir maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, alınan galibiyetten çok mutlu olduğunu ve harika bir galibiyet aldıklarını belirtti.

İşte Slaven Bilic’in açıklamaları;

”Harika bir galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum. Ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Muazzam mücadele koydular ortaya. Taktiği iyi uyguladılar. Hak edilmiş bir galibiyet aldık. Sahanın son bölümünde yeterli kaliteyi ortaya koyamadık. Olağanüstü bir emek verdik. Maç sonunda puan kaybetmiş olsakta oyuncularımı tebrik edecektim.Kazandığımız için mutluyuz. M.P. Antalyaspor maçında da kazanmayı hak etmiştik” dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ayrıca, ”Maçtan sonra rakip teknik adam ve futbolcularının ellerini sıkarım. Ertuğrul Sağlam iyi bir teknik adam kendisine saygım var. Her geçen hafta öyle pozisyonlarımız var ki bunun altını çizmek gerekiyor. Hakem yönetimi olarak hak ettiğimizi alamıyoruz.Hakemler daha adil olmalı. İç sahada canımız çok yanıyor. Her şeye rağmen efendi olan taraf Beşiktaş oluyor, biz oluyoruz” diyerek sözlerinin tamamladı.

[adrotate banner=”309″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu