GündemHaber

Beşiktaş’ta “Kentsel Dönüşüm Sempozyumu”

etiler genel613

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Mehmet Ali Birand’ın katılımıyla düzenlenecek ‘Medya ve Halkla İlişkiler Boyutuyla Kentsel Dönüşüm Sempozyumu’ 14 Aralık’ta Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampusu’nda yapılacak.

Kentsel Dönüşüm faaliyetlerinin tanıtımında ve anlatımında yaşanan problemler, konunun uzmanları tarafından masaya yatırılarak çözüm aranacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Hüseyin Mutlu, Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe İle Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, basının duayen isimleri Mehmet Ali Birand, İsmail Küçükkaya, Celal Pir, Mahmut Övür, Ali Cağatay ve Abbas Güçlü ile Kentsel Dönüşüm konusunu tartışmak için buluşuyor.

BELEDİYE BAŞKANLARI VE HABERCİLER BİR ARAYA GELİYOR
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın da Kentsel Dönüşümün Halkla İlişkiler boyutunda karşılaştığı problemleri aktaracağı oturumlarda Anadolu Ajansı Haber Müdürü Zeki Gümüş, İHA Haber Müdürü Oğuzhan Güven, Hürriyet İstihbarat Müdürü Celal Korkut, Sabah Gazetesi Haber Müdürü Burak Artuner, Haber Türk TV İstihbarat Şefi Rıdvan Bıyık ve Yeni Şafak gazetesi İstihbarat Şefi Recep Yeter de Kentsel Dönüşüm haberlerine medyanın yaklaşımını anlatacak.

“VATANDAŞI KENTSEL DÖNÜŞÜME İNANDIRMAMIZ GEREKİYOR”
Sempozyumla ilgili bilgi veren Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Vatandaşımızı kentsel dönüşüme inandırmamız gerekiyor. Demokrasilerde halka rağmen icraat yapılmaz. Kentsel Dönüşüm, halkla bütünleşerek, halkımızı inandırarak, ikna ederek, doğru faaliyetle; en önemlisi de lafla değil, gerçekten örnek teşkil edecek çalışma ile yapılmalı. Tam da bu noktada, doğru yapılmış kentsel dönüşüm çalışmasının başarıya ulaşması için medya ve iletişim planlamasının da doğru yapılması gerektiğini hatırlatmak istiyorum bu hususla MEDYA VE HALKLA İLİŞKİLER BOYUTUYLA KENTSEL DÖNÜŞÜM sempozyumuna büyük önem veriyoruz” diye konuştu.

[adrotate banner=”237″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu