HaberHürser TekinoktaySpor Haberleri

U-17 takımının şampiyonluk primi Nihat Kahveci’den!

u17 sampiyonnn bp1

Gençlerbirliği maçından önce İnönü’de tur atmak isteyen ancak cevap alamayan Türkiye şampiyonu Beşiktaş U17 Takımı’nın primlerini Nihat Kahveci’nin topladığı iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde ezeli rakibi Fenerbahçe’yi 2-1 yenerek Türkiye Şampiyonu olan Beşiktaş U17 Futbol Takımı, yönetimden gerekli ilgiyi görmeyince imdada A takımdaki ağabeyleri koştu. TFF Coca-Cola Akademi U17 Ligi’nde mutlu sona ulaşarak siyah beyazlı camianın göğsünü kabartan gençler, Gençlerbirliği maçı öncesi Fi Yapı İnönü Stadı’nda anons edilip şampiyonluk turu atmak istediler. Fakat kendileri ile kimse ilgilenmeyince gençlerin rüyası gerçekleşmedi. Bu duruma kayıtsız kalmayan başta Nihat Kahveci duruma el koydu. Tecrübeli futbolcu, tek tek takım arkadaşlarından ve teknik direktör Tayfur Havutçu’dan para toplayıp, 15 bin TL civarında bir rakamın Genç Kartallar’a dağıtılmasını sağladı.

Destek vermeliyiz

Beşiktaş’ın altyapısından yetişen Nihat Kahveci, U17 Takımı’ndaki futbolcuların ne düşündüğünü tahmin ettiğini belirterek, “Ben altyapıdayken Fuat Yaman ve Hürser Tekinoktay’ın büyük desteğini görmüştüm. Bu gençlerin desteğe ihtiyacı var. Ben de elimden geldiğince onlara yardımcı olmaya çalışıyorum” dedi.

Hürriyet / İsmail Er

[adrotate banner=”113″] [adrotate banner=”107″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu