HaberSpor Haberleri

Beşiktaş’ın transfer listesindeki Raul’un Schalke 04 ile anlaştı iddiası!..

raul111Beşiktaş’ın transfer listesinde bulunan Real Madrid’in İspanyol golcüsü Raul Gonzalez’in, Bundesliga ekiplerinden Schalke 04 ile anlaşma sağladığı belirtildi.
Almanya’nın Bild Gazetesi, Schalke’nin Raul ile 2012 yılına kadar anlaşma sağladığını duyurdu. Gazetede yer alan haberde golcü oyuncuya yıllık 6 milyon brüt, 3 milyon euro garanti para verileceği belirtildi. Bu transferin önümüzdeki haftaiçi resmi olarak da açıklanmasının beklendiği kaydedildi.

Real Madrid’in sportif direktörü Jorge Valdonado ise Raul’un 2011 yılına kadar sözleşmesinin bulunduğunu belirtmişti. Dinamo Moskova’ya giden golcü oyuncu Kevin Kuranyi’nin boşluğunu Raul ile doldurmak isteyen Schalke’nin, bu transferde mutlu sona ulaştığı ileri sürülüyor.

Ayrıca Raul’un, daha önce Real Madrid’te oynayan ve Schalke’ye transfer olan defans oyuncusu Christoph Metzelder ile görüştüğü ve bu konuda bilgi aldığı ifade edildi. Alman basını, Real Madrid’in bayrak adamlarından biri olan Raul’un artık Bundesliga’da ter dökeceğini yazdı.

Schalke’nin teknik direktörü Felix Magath, efsane ismin kendilerini seçeceğinden emin olduğunu daha önce ifade etmişti. Marca’ya konuşan Magath, “Raul’un bir çok takımdan teklif aldığını biliyoruz. Ama bir çoğunu geri çevirdiğini de biliyoruz. Ben Raul’un Schalke’yi tercih edeceğinden eminim” şeklinde konuşmuştu.

[adrotate group=”72″ banner=”72″] [adrotate group=”72″ banner=”73″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu