GündemHaber

Beşiktaş’ta ‘toz’ kavgası kanlı bitti

besiktas toz kavgasiBeşiktaş’ta, hafriyat kamyonlarının kapısından geçerken etrafa toz saçmasına sinirlenen pizzacı, hafriyat kepçesinin operatörünü bacağından vurdu. Operatör hastanede tedavi altına alındı. Silahlı kavga sonrası olay yerinden kaçan pizzacı polis ekiplerince aranıyor.

Olay saat 14.00 sıralarında Abbasağa Mahallesi Jandarma Mektebi Sokak numara 30’un önünde meydana geldi. İddialara göre, Bekçi Sokak’ta hafriyat çalışması yapan kepçe ve kamyonlar Jandarma Mektebi Sokak’ta pizzacı dükkanı bulunan Celal Ç.’yi rahatsız etmeye başladı. Kamyonların sokaktan geçerken toz ve duman oluşturması sebebiyle dükkanına müşteri gelmeyen pizzacı gittikçe öfkelenmeye başladı. Sabah saatlerinde kepçe operatörü Doğan G.’nin pizzacı Celal Ç.’ye kamyonlar sokaktan geçemediği için kapıdaki motosikletleri çekmesi için ricada bulundu. Bunun üzerine kepçe operatörü ile tartışmaya başlayan Celal Ç. tartışmanın büyümesi üzerine silahını kullandı. Operatöre 3 el ateş eden Celal Ç. olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Kurşunların bacağına isabet ettiği Doğan G. ise olay yerine gelen ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerine gelerek bir süre inceleme yaptı. Çevredeki kamera kayıtlarını da inceleyen polisler görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda kaçan zanlıyı bulmaya çalışıyor.

Bekçi Sokak’ta dükkanı bulunan bir esnaf sabah saatlerinde operatör ile pizzacının park yeri nedeniyle tartıştığını öğleden sonra da söz konusu olayın meydana geldiğini ifade etti. 3 el silah sesi duyduğunu söyleyen görgü tanığı yaralı operatörün sokak üzerinde yattığını ve yardım istediğini belirtti.

[adrotate group=”75″ banner=”76″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu