BJK HaberleriHaberSpor Haberleri

Beşiktaş’ta şok gelişmeler; 1- Nene’yi Serdal Adalı engellemiş, 2- Adalı yüzünden Atınç, Emre, Tanju ve Burak’n da tesislere girişi yasaklandı

Beşiktaş’ta şok gelişme…Beşiktaş’ta ilginç olaylar yaşanıyor… 1. olay; Emre Özkan, Atınç Nukan, Burak Kaplan ve Tanju Kayhan’ın tesislere girişi yasaklandı. 2’ncisi ise Nene transferinin de Mendes, Ahmet Bulut ve Serdal Adalı tarafından engellendiği ifade edildi / Beşiktaş Haberleri

Transferin son günlerinde çok yoğun bir gündem yaşayan Beşiktaş ta son anda gerçekleşmeyen Nene transferinin arkasından İBB den transfer edilmek istenen Gökhan Süzen transferinin de olmaması ortalığı karıştırmıştı. Günler geçtikçe işin gerçek yüzü de ortaya çıkarken olayların arkasından Mendes, Ahmet Bulut ve Serdal Adalı çıktı.

Forza1903’ün haberine göre, Beşiktaş’a transferi için anlaşılan Nene’nin Beşiktaş’tan paranı alamazsın onlarda para yok denilip vazgeçmesi sağlandığı ve aynı isimler tarafından Emre Özkan, Atınç Nukan, Burak ve Tanju Kayhan’ın takımda kalıp gitmemeleri konusunda Ahmet Bulut tarafından yönlendirildiği ve gelecek sezon iyi takımlara transfer edecekleri sözleri verildiği Ahmet Nur Çebi tarafından belirtildi.

Tüm bu olan bitenlerin içinden ise sürpriz bir isim çıktı Şike Davası ile ceza evinde de bir süre yatan Beşiktaş ın eski yöneticilerinden Serdal Adalı’nın bu talimatları verdiği ve Başkan olmak için zemin yarattığı belirtildi.

Bu gelişmeler karşısında bu futbolcuların ve Serdal Adalı’nın tesislere girişleri yasaklandı!

[adrotate banner=”83″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu