HaberSpor Haberleri

Beşiktaş’ta forma karmaşası; Kartal Yuvası’nda 54, aracı kurumda 24.90 TL.

Siyah-beyazlı kulübün tüm ürünlerinin vipdukkan.com’da yüzde 85 indirimle satılması Beşiktaşlı taraftarları hayrete düşürdü / Beşiktaş Haberleri

Dişinden, tırnağından biriktirdiği paralarla kendi ürünlerini Kartal Yuvası’ndan yüksek ücretle aldıklarını ifade eden siyah-beyazlı taraftarlar, örnek olarak söyledikleri çubuklu formaların Kartal Yuvası’nda 54 TL’ye, vipdukkan.com’da 24.90 TL’ye satılmasından dolayı tam bir şaşkınlık yaşadıklarını söylediler

kartal yuvasi1
Kartal Yuvası'nda satılan forma fiyatı

Siyah-beyazlı taraftarlar, yaptıkları açıklamada, “Bu formalar bizim Kartal Yuvası’nda bu kadar pahalı satılırken orada çok düşük fiyata satılması akla bir sürü soru getiriyor. Bu ürünleri ucuza satan firma para kazanmasa bu fiyata satamaz. Üstelik bu sitenin reklamı kendi resmi sitemizde bile yapılıyor.

Kendi yuvanda 54 TL., diğer sitede 24.90 TL. Yönetim, kulübümüz maddi sıkıntı içinde diyor, hem de kulübümüzün resmi ürünlerini kendi web sitesinde ve mağazalarında satmak varken aracı bir kurumda yüzde 85 indirimle satılmasına anlam veremiyoruz.

Üstelik bu aracıdan formayı aldığınız zaman bir de kargo parası veriyorsunuz. Hem formayı satan aracı kurum kazanıyor, hem de kargo firması. Kulüp ne kazanıyor peki?Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu” diyerek tepkilerini dile getiriyorlar.

vipdukkan11
vipdukkan'da satılan forma indirimi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[adrotate banner=”235″] [adrotate banner=”118″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu