HaberSpor Haberleri

Bu sevda bitmez! Beşiktaş Kayserispor maçından duygu dolu anlar

inonu cocuklar by

Spor Toto Süper Lig’e haftalar önce havlu atan, neredeyse hiçbir şeyin doğru gitmediği Beşiktaş’ta Kayserispor maçında öne çıkan en önemli şey taraftarın muhteşem desteğiydi.

Ligdeki hedefi sadece 4. olarak UEFA Kupası’na katılmayı, kupaya bırakmadan garantilemek olan Beşiktaş, çok soğuk ve yağmurlu bir havada Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Böyle bir ortamda bile takımlarını yalnız bırakmayan 20 bini aşkın siyah beyazlı taraftar takımın da kenetlenmesini sağladı.

Beşiktaşlı futbolcular, sahaya çıktıklarında adeta liderin maçıymış gibi bir hava yaratan taraftarlara ayak uydurdu ve haftalardır ilk kez güzel oynayarak farklı bir galibiyete imza attı.

100. yılın kaptanı, zirveye uçur Kartalı

tayfur pankartBeşiktaşlı taraftarların muhteşem desteğinden yeni teknik direktör Tayfur Havutçu da nasibini aldı. Maçın başında kapalı tribünde “100. yılın kaptanı, zirveye uçur Kartalı” yazılı büyük bir pankart açıldı. Genç teknik adama “Beşiktaş’ın çocuğu Tayfur Havutçu” tezahüratı da yapıldı. Maç öncesinde numaralı tribündeki taraftarlar Tayfur Havutçu’ya çiçek verdi.

Tepinmeyen Fenerli

Beşiktaş Kayserispor maçında akılda kalan olaylardan biri de “10 bin kişi tepiniyor, stat Dolmabahçe Sarayı’na kayıyor. Oraya yeni stat yaptırtmam” diyen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay aleyhindeki tezahüratlardı. Siyah beyazlı taraftarlar “Ucube Ertuğrul”, “Burası Şeref Bey, ucube değil”, “Tepin tepin, tepinmeyen Fenerli” gibi tezahüratlarla Ertuğrul Günay’ı eleştirdi.

Bu arada, Beşiktaş’ın 108. kuruluş yıldönümü nedeniyle taraftarlara kalp şeklinde kartonlar dağıtılırken maçın pankartı seçilen “Aşkın tarifi 108 yıldır aynı” sloganı kapalı tribünün çatısına boydan boya asıldı.

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

2 Yorum

  1. bu sevda bitmez bu hasret bitmez isteyene gider hiç farketmez. bu alemde çarşı herkese karşı. Allah affeder çarşı affetmez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu