HaberSpor Haberleri

Sonunda çete yuhalandı / Beşiktaş: 0 Kayserispor: 2

quaresmakayseriSpor Toto Süper Lig 6. hafta maçında Beşiktaş Kayserispor karşısında döküldü.. Kayserispor, Beşiktaş’ı Amrabat’ın muhteşem futboluyla devirirken siyah beyazlı taraftarlar ilk kez yıldızları yuhaladı.

Fiyapı İnönü Stadı’ndaki karşılaşmaya taraftarlar fazla ilgi göstermezken Beşiktaş sahaya Rüştü Reçber, İbrahim Toraman, Sidnei, Egemen Korkmaz, Ekrem Dağ, Mehmet Aurelio, Manuel Fernandes, Guti Hernandez, Simao Sabrosa, Ricardo Quaresma ve Edu ilk 11’iyle çıktı. Yaklaşık 2 aydır forma giyemeyen Guti ilk 11’de başladığı maçta hiçbir varlık gösteremedi ve ikinci yarıda oyundan çıkarken protesto edildi. Beşiktaş’ın ilk yarıda bulduğu pozisyonlarda Edu kaleciyi geçemezken ikinci yarıda Amrabat’ın sürüklediği Kayserispor 2 gol bularak galibiyete ulaştı. Skor 2-0 olduktan sonra Beşiktaşlı taraftarlar Guti, Quaresma, Simao, Fernandes ve Ekrem Dağ’ı ıslıklarla protesto etti. Dün de forma şansı bulamayan Alman Fabian Ernst ise tribünlerden büyük destek gördü.

Beşiktaş Kayserispor maçı dakikaları;

Maçın henüz ilk dakikasında Kayserispor gole yaklaştı. Beşiktaş savunmasının ofsayt diye durakladığı anda Santana Rüştü’yle karşı karşıya kaldı. Rüştü pozisyonu kurtardı. 3. dakikada Guti’nin ortasında Edu topun gelişine plase vurdu ancak az farkla top auta gitti. 8. dakikada ceza sahasına giren Edu sert vurdu, kaleci Gökhan çeldi. 18. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Guti güzel bir vuruş yaptı ancak Kayserispor kalecisi Gökhan yine başarılıydı. 26. dakikada bu sefer Fernandes uzaktan şansını denedi, top yine Gökhan’da kaldı. İlk yarının son bölümlerinde her iki takım da pozisyona girmekte zorlandı. Kalan dakikalarda gol olmadı ve Beşiktaş Kayserispor maçı ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya da Beşiktaş hızlı başladı. 52. dakikada soldan ceza sahasına giren Edu çapraz pozisyonda vurdu, Gökhan kurtardı. 55. dakikada yine Edu bu sefer sağdan geldi, çok sert vurdu, yine Gökhan kornere çeldi. 65. dakikada Kayserispor öne geçti. Amrabat’ın soldan içeriye çevirdiği topta bomboş pozisyonda Furkan vurdu, top ağlarla buluştu. Kalan dakikalarda Kayserispor oynadı Beşiktaş seyretti. 81. dakikada Amrabat’ın pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Troisi’nin şutunda top filelere gitti ve Kayserispor Beşiktaş karşısında farkı 2’ye çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş Kayserispor maçı konuk ekibin 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu