HaberSpor Haberleri

Carvalhal ve yönetim Guti’nin ipini çekti; Sözleşmesi fesh ediliyor

Beşiktaş’ın Gençlerbirliği ile oynadığı karşılamanın kadrosuna alınmayan Guti, 3 günlük izninin bitmesine rağmen dün gece de İstanbul’a gelmedi ve sabah saatlerinde yapılan antrenmana katılmadı / Beşiktaş Haberleri

Guti İstanbul’a döndükten sonra yönetim ile bir araya gelerek, sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmesi bekleniyor.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara sebebiyle 3 gün izinli olan siyah-beyazlı takımda, oyuncular 11 Kasım Cuma günü yeniden antrenmanlara başlamıştı. Ancak Guti ülkesinden dönmemiş ve dün gece geç saatlerde İstanbul’da olacağını belirtmişti.

Guti dün gece de İstanbul’a gelmedi ve sabah saatlerinde Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan antrenmana katılmadı. Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, İspanyol oyuncunun İstanbul’a gelmemesi ile ilgili siyah-beyazlı kulübün yetkililerine bir açıklama yapmadığı gelen bilgiler arasında.

Beşiktaş ile yollarını ayırmak üzere olan Guti’nin yarın İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Guti İstanbul’a döndükten sonra siyah-beyazlı yönetim ile bir araya gelerek, sözleşmesini karşılıklı olarak feshedeceği öğrenildi.

Ayrıca ülkesi Portekiz’e giden Simao’nun da henüz dönmediği ve özel izinli olan oyuncunun yarın İstanbul’da olacağı belirtildi.

[adrotate banner=”199″] [adrotate banner=”200″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu