HaberSpor Haberleri

Rıdvan Şimşek nihayet kadroda! Beşiktaş Gençlerbirliği maçı bu akşam

taraftar613

Spor Toto Süper Lig’de 29. haftanın kapanış maçında Beşiktaş, Fiyapı İnönü Stadı’nda Gençlerbirliği’ni ağırlıyor.

6. basamakta olduğu Spor Toto Süper Ligi’i en iyi yerde bitirmek niyetindeki Beşiktaş ile küme düşmeme mücadelesinde rahat nefes almak isteyen Gençlerbirliği’ni karşı karşıya getirecek mücadeleyi İlker Meral yönetecek. Saat 20:00’de başlayacak maçta Beşiktaş taraftarı uzun bir süre sonra takımına kavuşacak.

Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, açıkladığı 18 kişilik kadroya sürpriz bir şekilde uzun bir süredir takımdan uzak kalan Rıdvan Şimşek’i de dahil etti. Siyah beyazlıların Gençlerbirliği maçı kadrosunda Rüştü Reçber, Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Erhan Güven, Atınç Nukan, Roberto Hilbert, İsmail Köybaşı, Tomas Sivok, Rıdvan Şimşek, Mehmet Aurelio, Manuel Fernandes, Fabian Ernst, Necip Uysal, Onur Bayramoğlu, Simao Sabrosa, Bobo, Nihat Kahveci ve Hugo Almeida yer alıyor.

Beşiktaş’ın sahaya Rüştü Reçber, Roberto Hilbert, İbrahim Toraman, Tomas Sivok, İsmail Köybaşı, Fabian Ernst, Necip Uysal, Manuel Fernandes, Nihat Kahveci, Simao Sabrosa ve Hugo Almeida ilk 11’iyle çıkması bekleniyor.

[adrotate banner=”113″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu