HaberSpor Haberleri

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı ve İbrahimler’in Yüzyıl Savaşları

Beşiktaş ’ın eski teknik direktörlerinden olan Beşiktaş Postası yazarı Fuat Yaman, Beşiktaş ‘ın Dinamo Kiev ‘e 4-1 yenildiği UEFA Avurupa Ligi 2. Tur ilk maçında Beşiktaş ‘ın ortaya koyduğu futbolun tat vermediğini söyledi.

İşte Fuat Yaman ‘ın yazısı;

3 KORNER 1 PENALTI

Çocukluğumuzda sokak arasında top oynardık. Kornere çıkan topları kullanmaz, 3 korneri penaltı atışı olarak kullanırdık. Dün gece kornerler penaltı gibiydi Beşiktaş için. Oyuna kontrollü başlamayı düşünen Beşiktaş ‘ta takım ilk kez bir araya gelmiş gibiydi. 6 ay sonra birarada oynayan Sivok-Ferrari, uzun süredir oynamayan Ernst ve Bobo.

Hafta başından beri konuşulan İbrahim ‘lerin YÜZYIL SAVAŞLARI maça yine damgasını vurdu. Her iki İbrahim ‘in de oynamadığı karşılaşmada Beşiktaş savunması büyük hatalar yaparak takımın sahadan başı önünde çıkmasına sebep oldu.

İnsanı futboldan soğutan bir maç oynadı Beşiktaş. Rakibin kullandığı ilk 3 kornerde 2 gol yedik. Hilbert rakibini kaçırdı. Kafa vuruşu İsmail ‘in adeta içinden geçti. Diğerinde 4 rakip oyuncu bomboş. Rakibin zayıf vuruşu kendilerine çarpmasın (çarpsa opsayt olur) diye kaçışan diğer rakip oyuncular.

Peki biz ne yaptık. Güçsüz fakat akıllı Guti oyunu tutmaya çalıştı..Ve Quaresma; dripling, orta, çalım, şut ve gol. Hepsini yaptı. Bir oyuncu tek başına ne yapabilecekse hepsini yaptı. Skor 1-3 iken 3 gol pozısyonu bulduk. Biri olsa maça tutunabilirdik. Bu kadar çokyanlışı yapan bize, Allah da yardım etmedi.

Beşiktaş yöneticisi Mete Düren, Schuster olmasaydı bu transferleri yapamazdık diye buyurmuş. Transferler niçin yapılır Mete bey? Bu kadar para neden harcanır Mete bey? İyi bir takım yapmak için değilmi? Peki nerde? Yapılan iyi transferlerde Schuster ‘in payı vardır şüphesiz. Peki Schuster niçin getirildi? Transferlerden sorumlu yönetici olarak mı? Bi hatırlasanız ve hatırlatsanız.

Bİ ZAHMET..

[adrotate banner=”93″] [adrotate banner=”94″]

Dikkati Çekenler

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu