HaberSpor Haberleri

Teknik direktör TOTO başladı! Benitez mi Lippi mi?

rafael benitez bp

Spor Toto Süper Lig’e erkenden havlu atan, UEFA Avrupa Ligi’nde de işi mucizelere bırakan Beşiktaş’tayeni teknik direktör arayışlarının başladığı iddia ediliyor. Beşiktaş Haberleri…

Basında yer alan haberlere göre takımdaki kötü gidişin tek sorumlusu olarak gösterilen Bernd Schuster’le en geç sezon sonunda yollar ayrılacak. Schuster’in yerine düşünülen en önemli aday ise sezon içinde Inter’den ayrılan Rafael Benitez. Özel işleri için Londra’da bulunan Yıldırım Demirören’in, burada Benitez’in menajeri ile kısa bir görüşme gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

Ancak spor basını yine çelişkili haberler geçmeye devam ediyor. Bir gazete, Rafael Benitez’in takımdaki yıldız futbolcular nedeniyle teklife sıcak baktığını yazarken, bir başka gazete ise İspanyol teknik adamın “Ben gelirim ama aynı gün Quaresma gider. Quaresma varken, Simao’yu da almak resmen intihardır” dediğini öne sürdü.

Bu arada Rafael Benitez haricinde ismi geçen teknik direktör adaylarından biri de Marcello Lippi. Beşiktaş yönetiminin, İtalyan teknik direktör Marcello Lippi’nin oğlu Davide Lippi ile temas kurduğu belirtildi. Davide Lippi bu kasetleri Bari’de teklif bekleyen babasına ileteceğini Beşiktaşlı yöneticilere söylediği öğrenildi.

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

4 Yorum

  1. Benitez ben gelirsem Q8 gider demiş bu nedenle Benitezin geliceğini sanmam…

  2. Q8 YAZMISIM ÖZÜR DİLERİM KLAVYE YANLSILGI Q7

  3. benitez sen 07 göndereceksen senin gelmeni ben bir beşiktaşlı olarak gelmeni istemem

  4. bende ıstemem q7 gıdemez yollamıcaz gutı yaptıgının farkında oda gıtmıcek ama mutsuzmus

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu