GündemHaber

Şenes Erzik için özel gece

ismail unal senes erzik bp

Beşiktaş Belediyesi, ‘Ustalara Saygı’ toplantılarında dün akşam da UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik için özel bir etkinlik düzenledi.

Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Şenes Erzik eşi Dilek Erzik’le birlikte katıldı. Futbol dünyasından çok sayıda kişinin yer aldığı toplantıda, sırasıyla Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Türkiye Futbol Federasyonu Doping Kurulu Başkanı Prof. Dr. Turgay Atasü, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, Türkiye Futbol Adamları Derneği Başkanı Yılmaz Tokatlı, Futbol Federasyonu Başkan Vekili Lutfi Arıboğan, Galatasaray Kulübü Eski Başkanı Selahattin Beyazıt, Ertuğrul Tuncer, Nigar Alemdar, TMOK Eski Başkanı Togay Bayatlı, Osman Ulagay, Futbol Federasyonu Eski Başkanı Özkan Olcay, TESYEV Başkanı Yavuz Kocaömer, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Uzun, Kerem Ertan ve Şükrü Birand, Şenez Erzik’le ilgili görüşlerini aktararak, anılarını anlattılar.

Konuşmaların ardından söz alan Şenes Erzik, son derece mutlu olduğunu belirterek, ”Ben gerçekten şanslı bir adamım çünkü siz dostlarım böyle bir gecede benimle beraber oldunuz. Aranızda senelerdir görmediklerim var. İsmail Ünal, 2 yıldır beni bu gece için ikna etmeye çalıştı. İkna olmadım çünkü kendimi usta olarak görmüyorum. Ama bu onuru bana verdiğiniz için, layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Toplantıda Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe Kulübü’nün resmi ürünlerinin satıldığı Fenerium’dan sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak Şenes Erzik’e bir forma hediye edeceğini ifade ederek, sırtında ”ş.erzik” yazılı 10 numaralı formayı takdim etti. Şükrü Birand ise konuşmasının ardından Erzik için, ”Eski Dostlar” şarkısını söyledi.

[adrotate banner=”83″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu