HaberSpor Haberleri

Beşiktaşlı Eski Futbolcular Derneği’nden Ulvi Güveneroğlu’nun görevden alınmasına büyük tepki!..

Beşiktaş Alt Yapı Sorumlusu Ulvi Güveneroğlu’nun gönderilip, geçtiğimiz yıllarda Suat Kaya’nın Galatasaray’da yardımcılığını yapan Emrah Bayraktar’ın getirilmesi camiada büyük tepki yarattı.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Beşiktaşlı Eski Futbolcular Derneği eski başkanı Adem Mert şöyle konuştu; 

Ulvi Güveneroğlu’nun gönderilip geçtiğimiz yıllarda Suat Kaya’nın Galatasaray’da yardımcılığını yapan Emrah Bayraktar’ın getirilmesi rezaletin en büyüğü.. Emrah kimdir? Camia tanımıyor, nedir ne değildir… böyle bir şey olur mu? Ayıptır… Böyle bir şey olmaz bu karardan resmen iğrendim… Fahrettin Curoğlu ile de görüştüm. O da bende istemedim ama başkan istedi dedi. Zaten kulübü başkan tek başına yönetiyor.

Başkan Yıldırım Demirören, zaten alt yapıdan futbolcu çıksın diye bakmıyor ki. Oraya başka bir gözle bakıyor. Oradan futbolcu çıkmasını istemiyor. Eğer çıkarsa o zaman kendisine sen şu futbolcuya nasıl 10 milyon dolar verdin diye soracaklar. İnsanlar ona hesap soracaklar.. Alt yapı şu anda başkanın gözünde göstermelik gibi. Alt yapının başına getirilen Emrah Bayraktar’a gelene kadar camianın içinden yetişmiş, Beşiktaşlılık duruşunu, Beşiktaşlılık ruhunu, Beşiktaşlılığı bilen binlerce hoca var.

Bu adam ne yapmış zamanında da buraya getirilmiş. Ben uzun yıllar önce rahmetli Yılmaz Yücetürk’ü getirmek istedim oraya… Yücetürk bana ne dedi biliyormusunuz, “Beni bu göreve düşündüğün için sana teşekkür ederim ama oraya bir Beşiktaşlı yakışır, ben yakışmam” dedi… Ben bu görevi ona teklif ettiğim zaman çalışmıyordu. Ve bana oraya Davut Şahin’i getirmemizi önerdi. Sonra Davut’u, Ömer’i getirdim adam gibi işler yaptılar. Ama bu Emrah Bayraktar’ın getirilişi bir rezalettir. Ne eğitimi vardır, camiadan kim tanır Emrah’ı… Bu olay tam bir fiyasko ve tekrar söylüyorum rezalettir…

[adrotate banner=”189″] [adrotate banner=”107″]

Dikkati Çekenler

2 Yorum

  1. Merhaba Adem Bey,
    Egitimsiz dediginiz adam UEFA’nın verdigi Pro Lisans sahiptir.Türkiye’de bu lisansa sahip kac teknik direktör var bir sayarsan sevinirim.Ayrıca Milli Takım Altyapı Antrenörlügü bir dönem yapmış birine şans vermekte gerekmektedir.Ayrıca bahsettiniz kişi birçok teknik direktöre pro lisans alabilmek için ders vermiştir.saygılar.

  2. Ulvi Güveneroğlu’nda da Pro Lisans vardır.Beşiktaşın efsane kadrosunda yer alan,beşiktaş tarihinin Rıza ile birlikte en çok forma giymiş,hiç kırmızı kart görmemiş,centilmen futbolcusudur.Gönderenlere yazıklar olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu