HaberSpor Haberleri

Aksoy: 50 bin yeni forma satacağız!

hakan aksoy mazbata613Beşiktaş’ta ilk resmi maça 2 hafta kala yeni formalar hala satışa çıkmadı. Ancak pazarlamadan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hakan Aksoy, 50 bin Quaresma forması satacaklarını iddia etti.

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Aksoy, şu ana kadar forma satışlarının yetersiz olduğunu ifade ederek “Quaresma formalarının satışı konusunda beklediğimiz randımanı şu ana kadar alamadık. Şu anda 5 bin 500 civarında forma satıldı. Artık yorumu camiamız yaptı. Ancak 2. ve 3. formanın çıkarılması ve forma tanıtımının ardından adet konusunda sayım yapmak daha doğru olacak” dedi.

50 bin civarında Quaresma forması satacaklarına inandığını ifade eden Hakan Aksoy, “Bu bir süreçtir. Haziran ayında forma satışı olmaz, ama biz erken formayı çıkartan kulüp olarak 5 bin 500 gibi rakam da olsa forma sattık. Önemli sezon boyunca ne satacağımız. Beklentim, sadece Quaresma formasının 50 bin civarında satış yapması. Sezon boyunca en fazla 2500 Querasma forması satabileceğimizi iddia ediyorlar; ama bana göre 50 bini bulacağız” şeklinde konuştu.

Aksoy, istifa edeceği yönündeki söylentilere de açıklık getirerek, “Ben Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesiyim. Basketboldan tutun da diğer amatör branşlar ve futbola kadar görev verilen her yerde çalışma yaparız. Benim mücadelem daha iyi nasıl yaparım mücadelesidir. Her ailenin içerisinde sorunlar olabilir. Pazarlama dahilinde söylüyorum. Bundan sonra çalışmalar daha profesyonelleşmiş kadrolarla sürdürülecek. Benim Pazarlamada olmam önemli değil. Önemli olan var olan yapının dörtdörtlük çalışmasıdır.Benim yönetim kurulu üyeliğimi devam edecek. Pazarlama konusundaki çalışmalar da devam edecek. Ama bir tek kişiye endeksli değil. Profesyonel kadroların yönettiği aksamadan işleyen bir yapıyla” diyerek sözlerini tamamladı.

[adrotate group=”75″ banner=”76″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu