Gündem

Kocaeli Başiskele’de intihar

hazal yildiz intiharKocaeli’nin Başiskele ilçesinde 17 yaşındaki genç kız, kendini evinin beşinci katından atarak intihar etti.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Kocaeli’nde Başiskele Körfez Mahallesi Cevher Dudayev Caddesi’nde ikamet eden Hazal Yıldız (17) ailesinin evde olmadığı bir saatte evin balkonuna çıkarak bilinmeyen bir nedenle kendini 5. katından boşluğa bıraktı.

Genç kızın 5. kattan atlayarak intihar ettiğini gören mahalle sakinleri hemen polisi ve sağlık ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı tüm müdahalelere rağmen talihsiz Yıldız’ı hayata döndüremedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan Hazal Yıldız’ın ailesi ile birlikte 3 gün önce bu eve taşındığı öğrenildi. Yıldız’ın neden intihar ettiği bilinmezken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

[adrotate group=”76″ banner=”78″]

Dikkati Çekenler

2 Yorum

  1. yazık çok yazık intihar nedeni kızn 50 yaşndaki adama aile zoruyla başlk parası karşılığnda zorla verlmsi… simdi o anne baba nsl nefs alabilyr anlamıyorm.o adamı linç etmk istyrm…. gencecik kız ya daha..

  2. sen böyle olduğunu nereden biliyorsun?eğer öyleyse fecii bir şey bu,eğer öyleyse o intahar etmeden ailesi zaten öldürdü onu(arkalarını dönerek).YAZIK, ÇOK YAZIK!!….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu