HaberSpor Haberleri

Avusturya kampı kadrosu belli oldu

antrenman 4temmuz2012Avusturya kampı kadrosu belli oldu… Beşiktaş’ın Avusturya’da yapacağı kampın ilk etabına katılacak futbolcuların listesi açıklandı.

Beşiktaş, 20 gün sürecek olan Avusturya kampı için yarın bu ülkeye hareket edecek. Yarın saat 11.00’de, özel bir uçakla Klagenfurt şehri Bad Kleinkircheim kasabasına hareket edecek olan siyah-beyazlılar, ilk antrenmanını aynı gün saat 18.30’da yapacak. 18 Temmuz tarihine kadar Klagenfurt’ta çalışmalarını sürdürecek olan Beşiktaş, ilk hazırlık maçını 16 Temmuz tarihinde Wörthersee Stadı’nda SK Austria Klagenfurt takımı ile yapacak.

Kampın ikinci etabı için Seefeld kentine geçecek olan Beşiktaş, 20 Temmuz’da Manchester City ile İnnsbruck Stadı’nda, 22 Temmuz’da Maccabi Haifa ve 24 Temmuz tarihinde ise Wigan Athletic ile Wörgl Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Siyah-beyazlıların 5-18 Temmuz tarihleri arasında yapacağı, Avusturya kampının ilk etabına katılacak olan futbolcular şunlar:

CENK GÖNEN, UMUT KAYA, MERTCAN TUNCA, İBRAHİM TORAMAN, ATINÇ NUKAN, ERSAN GÜLÜM, NECİP UYSAL, MUSTAFA PEKTEMEK, MEHMET AKYÜZ, MUHAMMET DEMİRCİ, VELİ KAVLAK, TANJU KAYHAN, BURAK KAPLAN,
MANUEL FERNANDES, ROBERTO HİLBERT, FURKAN ŞEKER, RIDVAN ŞİMŞEK, EMRE ÖZKAN, MERTCAN DEMİRER, ÜMİT KARAAL, HASAN TÜRK, KADİR ARI, MEHMET AKGÜN, OĞUZHAN ÖZYAKUP, BERAT ÇETİNKAYA, CANER TURP
ERKAN KAŞ, MERTCAN AKTAŞ, SEZER ÖZMEN, OLCAY ŞAHAN…

[adrotate banner=”254″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu