Haber

Ankara Ostim’de patlama! 4 ölü / Video Haber

ostimpatlama nationalturk bp

Ankara Ostim’de patlama / Ankara’daki Ostim Sanayi Sitesi’nde bulunan üretim tesisinde meydana gelen patlamada 4 katlı binanın 2 katı çöktü / Video Haber.

Alınan bilgilere göre Ostim’deki Mega Center’da yer alan jeneratör üretim tesisindeki patlamanın gaz sıkışmasından kaynaklandığı tahmin ediliyor. Ostim patlama olayının meydana geldiği dört katlı binanın iki katı tamamen çöktü. Enkaz altında kalanlar olduğu bildirilirken olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve sivil savunma ekibi sevk edildi.

40-50 işçinin çalıştığı üretim tesisindeki patlamanın ardından çok sayıda yaralı olduğu, ölenlerin de olabileceği belirtiliyor. Yapay sondaj makinelerinin üretildiği öğrenilen binada yaşanan patlamanın sesi Ankara’nın birçok bölgesinden duyuldu. Enkaz altında araçlar da kalırken çevre binaların ve araçların camları da tuzla buz oldu. Olay yerine gelen uzmanların yaptığı ilk incelemeye göre patlama doğalgaz kazanında meydana geldi. Enkaz altında kalanların kurtarılması için AKUT ekipleri de olay yerine geldi.

Ostim’de patlama: En az 3 ölü!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar patlamanın ardından en az 3 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. NTV canlı yayınına katılan Fethi Yaşar, çalışan sayısının 80 kadar olduğunu tahmin ettiklerini ifade etti. Enkaz altında kalanların olduğunu belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, şimdiye kadar 3 kişinin cesedini enkazdan çıkardıklarını yaralı sayısının da en az 30 olduğunu ifade etti.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay yaptığı açıklamada ölü sayısının 4’e yükseldiğini bildirdi.

Ankara OSTİM’de patlama! Ostim’deki patlamadan ilk görüntüler;

[media id=308 width=600 height=340] [adrotate banner=”93″]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu