Gündem

Ankara’da bombalı facia son anda önlendi!

ankara bombaBaşkent Ankara bu sabah büyük bir faciadan döndü. İskitler’de patlamaya hazır haldeki 3.5 kilo A-4 patlayıcı son anda etkisiz hale getirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne yaklaşık 200 metre uzaklıkta bir tenekenin içine yerleştirilen bomba, emniyete gelen ihbar sayesinde bulundu.

Bombanın hedefinin, metrodan inerek Emniyet Müdürlüğü’ne gitmek isteyen çevik kuvvet polisleri olduğu iddia edildi.

Benzinlik girişindeki paketi gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen bomba uzmanı ekipleri paket etrafında güvenlik önlemi aldı. Yapılan incelemede paketin içerisinde 3,5 kilo ağırlığında A-4 patlayıcı olduğu belirlendi. Patlayıcı, uzmanlar tarafından etkisiz hale getirildi. Poşet içerisinde bulunan patlayıcının yanında çivi de çıktığı belirtildi. Etkisiz hale getirilen paket incelenmek üzere Olay Yeri İnceme Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Olayın ardından çevrede inceleme başlatan polis ekiplerinin, civarda bulunan iş yerlerinde güvenlik kamerası görüntüsü aradığı belirtildi. Benzinlikte çalışan görevliler ise polisin sabaha karşı buraya geldiğini ve paketi fünye ile patlattığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

[adrotate group=”42″] [adrotate group=”44″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu