Gündem

Ankara Aydınlıkevler’de patlama

yanginAnkara’da patlama! / Başkent Ankara’nın Aydınlıkevler semtindeki bir apartmanda patlama meydana geldi. Patlamada çok sayıda kişi yaralandı.

Alınan ilk bilgilere göre Ankara’nın Aydınlıkevler semtindeki bir marketin üst katında patlama meydana geldi. Emniyet yetkilileri patlamaya doğalgazın neden olduğunu açıkladı. Gelen ilk haberlere göre patlamada 6 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi gönderildi.

Yaralılar ambulanslarla hastaneye taşınırken patlama ile ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Çevredeki hastanelere kaldırılan yaralı sayısının 6 olduğu öğrenildi.

Patlama nedeniyle iş merkezinin ilk üç katındaki camlar ve çerçeveler kırıldı. İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerindeki çalışmalarını sürdürüyor. İnönü Lisesi karşısında meydana gelen olayın okul çıkışından sonra gerçekleşmesinin muhtemel bir facianın önlendiği belirtildi.

Aydınlıkevler’de bir işyerinde meydana gelen doğalgaz patlamasında 13 kişinin yaralandığı belirlendi.
Yaralıların işyerindeki Aile Sağlık Merkezi’nde yer alan bir doktor ve hemşire ile aynı binanın girişinde bulunan Çağdaş Market müşterilerinden oluştuğu bildirildi. Yaralılar olay yerine yakın hastanelere gönderilirdi. Yaralıların belirlenen isimleri şöyle: Süha Alanyalıoğlu, Sezai Atmaca, Mustafa Koçak, Zeynep Alanyalıoğlu, Semih Aykoç ve Sevim Işık.
[adrotate banner=”123″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu