HaberSpor Haberleri

“Adebayor’un istatistiklerine baktınız mı?” dedi, Eneramo’yu açıkladı

Fikret Orman

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yaklaşık 2 aydır transferi için büyük çaba harcanan Emmanuel Adebayor’a salladı, 3 kere sağlık kontrolünden geçirilen Eneramo ile anlaşıldığını açıkladı.

Dün akşam iftardan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Fikret Orman yine enteresan sözler sarf etti. Orman ilk olarak Micheal Eneramo transferinin tamamlandığını açıkladı. Nijeryalı futbolcunun kalbi ile ilgili yapılan kontrolleri sonrası futbol oynamasında bir sorun olmadığı ve Eneramo ile resmi sözleşmenin imzalandığını belirtti.

Fikret Orman enteresan sözlerini ise Emmanuel Adebayor hakkında söyledi. Beşiktaş yönetiminin uzun bir süredir transfer etmek için çaba gösterdiği Adebayor transferi sonuçlanmayınca golcü futbolcu adeta yerin dibine batırıldı!

Orman, Adebayor hakkında şunları söyledi:

“Herkes bir çilekten bahsediyor. Biz gerekli yerlere oyuncular aldık. Çilek nedir şimdi? Herkes Adebayor’dan bahsediyor. Hiç istatistiklerine baktınız mı? Ben Adebayor kötü oyuncu demiyorum ama bir de gerçekler var. Yıldız, yıldız diyor herkes. İlk hafta sahaya çıkıp, mağlup olduğunuz da kimse yıldızı, çileği görmez.”

[adrotate banner=”303″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu