Spor Haberleri

BJK TV çalışanları isyan etti!

bjk logoBJK TV çalışanları sigortalarının zamanında yapılmaması ve maaşlarının ödenmemesi nedeniyle isyan etti.

Çalışanlar Medyatava sitesine şu açıklamayı gönderdi;

Biz BJK TV çalışanları olarak bu maili medya basın sektöründe çok fazla takip edildiğiniz için gönderiyoruz. Zaten karakartal gibi diğer portallara zaten haber oluyoruz. bjk tv yayına başlayacağı zaman hem kulübümüze katkımız olacağından hen de koskoca kulübün maaş ödemelerinde aksaklık olmayacağını düşündüğümüzden burada çalışmaya çok heves etmiştik. ancak burada durumun hiç öyle olmadığını anladık. işte sebepleri

1-işe giren çalışanların girişleri yapılmıyor. işveren olarak elbette işe alınan elemanın deneme süresi olabileceğine hak veriyor sigorta girişlerinin bir süre yapılmamasını hoşgörü ile karşılıyoruz. ancak sigorta yapılmayan 45 günü bulan sürede çalışanları paraları da ödenmiyor. düşünebiliyor musunuz neredeyse 50 gün çalışıyoruz ancak 5 kuruş alamıyoruz.

2- maaşlar hala ödenmedi. hepimiz ev geçindiriyoruz. kulüpte para var, fulbolcuların, fulyanın nevzat demir tesislerindeki çalışanların akaretlerdeki çalışanların herkesin maaşları ödeniyor, ancak bjk tv çalışanlarınınki ödenmiyor.

her iki maddeden de yöneticilerin çoğunun haberi bile yok üstelik. kulağımıza genel müdür tuğrul yenidoğan’ın kulüpte sevilmediği bu yüzden tv çalışanlarının maaşlarının yapılmadığı geliyor. ancak yukarıda filler tepişiyor, olan biz çimenlere olur.

[adrotate group=”2″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu