HaberSpor Haberleri

Yeni teknik direktör Tayfur Havutçu ve ekibi ilk antrenmana çıktı

besiktas idmani besiktas postasi 16 03
Sezon Sonuna Kadar Beşiktaş'ı çalıştıracak Olan Tayfur Havutçu ve Ekibi Bugün İlk Antrenmanı Yaptırdı

Beşiktaş yeni teknik direktörü Tayfur Havutçu ile ilk antrenmanına çıkarak Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Karakartal ‘ın cumartesi günü oynayacağı Kayserispor maçını Halis Özkahya yönetecek.

Antrenman öncesinde yapılan kısa bir toplantıyla başlayan idmanda Karakartal kondisyon ile taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Toplu koşularla antrenmana başlayan Beşiktaş, 5’e 2 pas çalışmasının ardından üç takıma ayrılıp değişmeli olarak alan daraltma ile pas çalışmaları yaptı.

Karakartal, yarım sahada yapılan çift kale maçla günü tamamladı.

Tedavileri devam eden Onur Bayramoğlu ile İbrahim Toraman bugünkü idmana katılmazken, İsmail Köybaşı takımdan ayrı olarak çalıştı. Antrenmanda A2 Takımı oyuncularımızdan Rıdvan Şimşek, Atınç Nukan ile Doğukan Pala da yer aldı.

Kayserispor Maçı Halis Özkahya ’nın

besiktas kayseri maci halis ozkahyanin
Beşiktaş Kayserispor Maçını Halis Özkahya Yönetecek

Beşiktaş ‘ın 19 Mart Cumartesi günü Kayserispor ile oynayacağı lig maçını Halis Özkahya yönetecek. Fiyapı İnönü Stadı ’nda saat 19.00’da başlayacak mücadelede Halis Özkahya ’nın yardımcılıklarını İsmail Şencan ile Muhittin Gürses yapacak. Hakan Ceylan ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev alacak.

[nggallery id=31] [adrotate group=”74″ banner=”83″] [adrotate banner=”94″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu